Ramai orang selalu nampak Vivix di media sosial. Yelah, orang Shaklee ni suka sangatlah kongsi video dan gambar mereka ambik Vivix. Saya pun begitu. Lagi lagi laaahh bila ada offer. Tiap tiap hari nak buat video minum Vivix. Apa ye keunikan Vivix ni?

Selalunya saya akan ambil sekali dengan kolagen dan juga ESP. Kenyang sekali. Ni masa saya menulis ni, saya belum masuk ke eating window. Jam 12 tengahari baru saya akan masuk ke eating window. Jadi masa tu, haaa saya akan minum Vivix, kolagen dan ESP. Apa ye keunikan Vivix ni?

Topik hari ni nak cerita tentang keunikan Vivix yang tak ada di jenama lain. Bukan di jenama lain saja, tapi di Shaklee sendiri pun. Vivix ni ada keunikannya sendiri. Ada fans nya sendiri tau. Jangan tatau.

Keunikan Vivix

Bagi saya secara personal, Vivix ni rasanya sedap. Sungguh, sedap! Tengoklah video saya minum Vivix ni. Even nak minum dengan kolagen, saya tetap minum direct jugak Vivix ni dari sudu. Nak rasa masam manis dia. Arghhh. Ni pun rasa kecur kat mulut bila fikir tentang Vivix. Excitednya! Tak sabar nak tunggu jam 12 tengahari nanti hehe.


Lagi keunikan Vivix ni, saya suka sebab Vivix ni jalan paling simple dan termudah untuk saya jaga kesihatan saya. Jika ambik Vivix, saya rasa terlindung. Saya tau semua dengan izin Allah. Masih lagi kena jaga pemakanan, kawal stres. Saya faham tu. Cuma nak katanya, saya rasa dilindungi sebab saya faham apa fungsi Vivix. Vivix bantu dalam melindungi DNA saya dari rosak. Ia juga bantu baiki DNA yang dah rosak.

Kita hidup di dunia ni memang tak boleh nak elak dari stres secara 100%. Walau ia datang, dan kita let go. Tetap stres tu ada duk dalam badan kita dan ia bagi kesan. Kat sini lah kalau saya tak minum Vivix, ia buat saya cepat tua, bukan muka aje tau. Tapi organ. Ni yang menakutkan.


Sebab apa tak nak bagi organ jadi tua?

Tentu anda tertanya tanya kan? Ini sebab, bila organ kita tua, nanti dia cepat letih. Cepat rosak. Cepat penat. Nak perform elok pun tak boleh. Dipaksa perform, haa lagi teruk rosak. End up, jadi penyakit. Lagi lagi kalau penyakit kritikal macam penyakit jantung dek kerana organ jantung, salur darah dah rosak sebab tua tu. Haaa kan menakutkan? Boleh faham kan bahasa mudah saya kongsikan ni. Inilah sebab kenapa saya kata, bila saya ambik Vivix, saya rasa selamat. Saya rasa secure. Biiznillah juga.

Lagi? Apa yang saya rasa keunikan Vivix yang tersendiri? Saya rasa eksklusif bila saya ambik Vivix ni. Sebab tak semua orang faham tentang pentingnya Vivix. Orang yang cakna kesihatan, memang ambik Vivix. Saya nak jadi circle orang camni. Yang ambik Vivix ni kan, kiranya Vivix fans ni, cantik cantik orangnya. Sihat sihat. Sejenis happy. Sejenis tenang. Sejenis work hard, komited. Sebab tulah bila ambik Vivix ni saya rasa lagi wow! Wow sebab saya berada dalam circle Vivix fans. Hehe. Ada jugak ke orang rasa camni macam saya rasa? Kalau ada, kita geng!

Ada lagi ke keunikan Vivix ni?

Saya sukakan Vivix ni dan rasakan ini keunikan Vivix adalah sebab bila ambik Vivix, tenaga saya cepat ditambah semula. Saya faham yang polifenol dari Vivix ni bantu dalam menambahkan bilangan metakondria iaitu kilang tenaga dalam sel. Sebab tu cepat sungguh tenaga saya ditambah semula. Ye, ada je vitamin dalam Shaklee yang berikan tenaga juga. Tapi bagi saya, Vivix paling cepat bagi saya tenaga.

Lagi satu kan, bila minum Vivix, saya rasa idea dan ilham saya dapat mencurah curah. Ada kaitan dengan Vivix tau yang ni jugak. Sebab Vivix ni dia aktifkan aktiviti otak kita. Dia menyambung saraf dengan saraf sehingga memori kita menjadi lebih kuat. Membuatkan kita ada idea yang lebih banyak sebab otak kita jadi laju, takde slow slow dah nak fikir. Sebabnya sel otak pun dapat tenaga dek kerana penambahan mitokondria (kilang tenaga) ke dalam sel otak kita. Ni semua kerja polifenol dalam Vivix lah ni. Alhamdulillah Allah bagi Shaklee jumpa formula ni kan? Bolehla kita guna untuk manfaat bersama.


Anda boleh juga baca dari sharing kawan saya ini ye tentang keunikan Vivix. Boleh juga baca dari posting kawan saya seorang lagi ye. Dia cerita siapa yang perlukan Vivix.

Dah tak sabar nak cuba Vivix ni, apa nan buat ye?

Anda dah teruja tak sabar nak jadi Vivix fans? Jom, cuba Vivix sekarang. Boleh hubungi saya secara direct di www.wasap.my/60139422527/SayaNakVivix atau boleh buat belian terus di sistem Shaklee selepas register menjadi ahli Shaklee melalui link ini ye. Kena jadi ahli dulu baru boleh order. Alah, free je membership. Ni linknya. https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=846816

Nota penting: Andai anda register Shaklee di website Shaklee di www.shaklee.com.my, boleh letakkan id no 846816 sebagai sponsor anda ye. Jika register di branch atau HQ pun, boleh letakkan id no 846816 sebagai sponsor anda. Saya yang akan berikan anda cara makan selengkapnya.

Boleh save nombor saya di atas sebagai Ira Shaklee ye. Senang nak jumpa dalam phone book anda bila anda mencarinya. Boleh rekomen saya kepada kawan kawan dan saudara mara anda juga. Sebab saya adalah trusted Shaklee Business Builder sejak 2011. Alhamdulillah.

Salam perkenalan,

Nur Zahirah

www.wasap.my/60139422527

FB: Nur Zahirah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *