Ramai yang suka Vivix Shaklee ni atas banyak faktor walau harganya bukan kaleng kaleng. Tak percaya? Cuba lah google Vivix. Banyak sangat kisah benar yang dikongsikan oleh pengguna Vivix ni sendiri.

Antaranya saya sendiri, memang suka sangatlah dengan Vivix Shaklee ni sebab ia dapat bagi kesan yang cepat. Bila saya ambik Vivix ni, rasa dia umpama sangat premium, saya berada dalam circle premium gittu. Aura Vivix ni kuat. Sungguh. Aura orang cantik cantik. Aura orang kaya hehe. Aura orang yang sangat cakna dengan kesihatan. Aura orang yang care dengan diri sendiri, nak elak dapat sakit. Itu aura yang saya dapat rasakan bila ambik Vivix dan Resv ni tau.

Selain dari tu, Vivix Shaklee ni saya suka sebab ia ada rasa yang sedap. Rasa masam manis yang premium. Rasa di lidah tu buat saya tak sabar nak minum Vivix lagi. Rasa tu buat saya rindu nak minum Vivix setiap hari. Sebab tulah, setiap kali saya ambik Vivix ni, saya akan ambik video dan gambar. Pakai cantik cantik dulu. Hehehe. Rasa sangat rugi kalau minum Vivix tanpa direkod haha. Boleh pulak camtu kan? Ye, itulah yang saya rasa. At least bertelekong solat, tandanya kita mulakan hari dengan Vivix. Rasa dia sangat premium hari tu. Sangat energetic, sangat positif, sangat berdaya saing. Itulah diri saya bila saya ambik Vivix setiap hari. Awesome sangat!

Minum Vivix setiap hari

Sesudu Vivix Shaklee ni merangkumi banyak perkara. Apabila ia digabungkan dengan Resv Shaklee pada waktu malam juga, kesan dia lain macam. Sama macam saya kongsikan di link ini.

Harga Vivix ni berbaloi ke?

Walau harga Vivix Shaklee ni agak menakutkan ramai orang, tapi percayalah, selepas selesai masalah kesihatan yang dideritai, harga Vivix Shaklee ni sangat berbaloi. Harga Vivix Shaklee terkini ada di sini.

Cuba kita perhatikan, orang sekarang. RM11 sehari tu, biasa je kan habis? Tapi untuk spend pada Vivix, rasa tak berbaloi pulak. Padahal bila ambil Vivix dan Resv ni, kesihatan jadi jauh lebih baik insyaAllah. Tidur lebih lena. Semangat makin kuat untuk berusaha kerana ia bantu dalam menenangkan mental kita.

Hidup saya sendiri makin tenang bila saya amalkan Vivix ni. Hari saya menjadi hari yang produktif. Mood saya boleh saya urus dengan sungguh baik alhamdulillah. Amarah saya boleh dikawal betul betul. Kalau tak, pantang salah lah. Tu lah saya sebelum bertemu Shaklee ni sendiri, lagi lagi Vivix.

Saya juga menjadi orang yang bertenaga. Banyak perkara boleh saya lakukan selepas ambik Vivix setiap pagi dan Resv sebelum tidur. Saya boleh recharge badan saya. Baiki sewaktu saya tidur untuk persediaan hari esok. Sungguh, rasa sungguh lengkap, dengan izin Allah.

Di sini saya kongsikan beberapa testimoni Vivix ye.

Boleh juga baca di sini ye yang kawan saya kongsikan tentang Vivix Shaklee.

https://nurhazirahazli.blogspot.com/2023/06/vivix-dan-resv-menjadi-pilihan-saya-sel.html

Kat sini jugak tau.

Jika anda mahu cuba Vivix Shaklee, boleh hubungi saya di nombor di bawah ye.
Nur Zahirah,

www.wasap.my/60139422527

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *