Kat sini saya nak kongsikan 1 minit kenapa Vivix dan Resv menjadi pilihan saya. Kira ni adalah yang paling utama saya sukakan.


Salah satu sebab kenapa saya sukakan Vivix Shaklee dan Resv ni adalah sebab saya nak urus emosi saya dengan sangat terbaik. Emosi kita adalah kesihatan mental kita kan. Kita tak boleh nak halang apa jua berlaku kepada kita akibat sikap orang lain atau suasana yang kita tak boleh kawal. Jadi kita boleh kawal diri sendiri .

Itulah sebab saya sangat sukakan Vivix Shaklee dan Resv ini. Kerana ia bantu buat badan saya tak sakit walau terlalu banyak kesakitan sudah saya lalui yang berbekas pada diri umpamanya stres.

Jadi, bila ada Vivix Shaklee dan Resv ni, ia bantu saya untuk saya kekal sihat kesan dari terpalitnya stres. Sebab kita tak boleh takde stres langsung kan. Kita akan hadapinya, dan yang terpenting uruskannya.

Bila kita stres, kita rasa penat, terlalu penat. Nak buat kerja pun kita rasa tersangat susah. Badan tak bertenaga. Jadi adanya tenaga selepas kita pandai urus stres ini sangat membantu bagi saya sebenarnya.

Boleh baca di sini kenapa kawan saya memilih Vivix dan Resv Shaklee.

Kalau nak Shaklee, boleh roger saya ye.
Nur Zahirah

www.wasap.my/60139422527


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *