Berapa harga ResVShaklee dan VivixShaklee Sekarang?

Hari ni saya nak kongsikan bagaimana untuk anda buat duit dengan Resv dan Vivix. Kita cerita sharp teruslah kongsi dengan anda cara buat duit dengan Resv dan Vivix ye 😀

Jika buat jualan sebanyak 14 set Resv dan Vivix duo day and night ni, anda boleh dapat income sebanyak RM1669. Banyak tuuu. Memang banyak! Dan bila anda grab offer ni, anda bukan saja dapat income ni, tapi dapat juga tambahan RM600 jika anda newly rank up sebagai Supervisor dan Senior Supervisor. Dengan syarat efektif pada Julai dan Ogos jugak.

Kiranya dalam RM5000 boleh dapat dalam masa 3 bulan ni tau semuanya. Untung kan? Dan ni bukan modal sendiri kita beli. Tapi guna duit customer. Customer bank in, kita terus buat order. Haa guna duit customer tau. Jimat sungguhhh.

Dengan duit sebanyak RM1669 ni, anda pun boleh dapat beli set ini dengan percuma. Guna duit yang Shaklee berikan ni je. Bukannya perlu guna duit lain dari tu.

Duit dapat. Sihat dapat. Cantik pun dapat dengan Shaklee ni. Once dah selesai berapa berapa set anda jual, haa jangan lupa untuk slash okeh. Tandanya kita sedang mengejar impian untuk dapat capainya.

Ada lagi tau promo bulan ni selain dari Resvivix Night and day duo ni. Iaitu trio Resv dan Trio Vivix.

Hanya 15 set ini dijual dalam masa satu bulan, terus boleh dapat income almost RM2000. Best sangat sangat kann. Hold the numbers yang perlu di close sales. Fokus buat sehingga dapat. Never give up!

Nak jual Vivix dan Resv ni kepada siapa ye? Haa ni saya kongsikan.

Polifenol dalam Resv dan Vivix ni bantu dalam bantu lindungi dan baiki DNA, Berikan tenaga,

Mereka ini perlukan Resv dan Vivix. Jasi kita target untuk bantu mereka. Kesian kat mereka kalau kita tahu polifenol dalam Resv dan Vivix ni boleh bantu mereka, tapi kita abaikan sebab takut mereka rasa kita ni nak ambil peluang.

Sedangkan, mereka sedang mencari jalan keluar dari masalah yang mereka hadapi. Resv dan Vivix rupanya jalannya.

Fokus niat yang betul. Iaitu niat nak membantu mereka dapatkan Resv dan Vivix pada harga murah walau pun produk premium dan paling top di Shaklee, malah produk yang tidak ada di jenama lain.

Tugas kita hanya berkongsi saja. Memang, kita dapat income lah sebab kita jual. Takkan kita nak bagi free pulak kan? Jadi kita pun boleh buat duit orang dengan cara membantu orang lain dapatkan kesihatan mereka melalui Resv dan Vivix ini. Ini jauh lebih baik berbanding kita biarkan mereka mencuba produk jenama lain yang berikan mereka kerosakan pada badan mereka.

Dalam Shaklee, kita buat duit dengan membantu orang lain sihat. Cabaran sekarang, banyak orang tersalah guna produk. Impian mereka nak sihat, tapi mereka makin sakit dan merana kerana tersalah pilih produk. Kesianlah. Jadi kita kena sungguh-sungguh berkongsi tentang Resv dan Vivix agar kita boleh buka mata mereka, melihat yang terbaik. Yang bebas 2500 bahan kimia merbahaya.

Anda adalah salah seorang yang hadapi cabaran di atas? Boleh juga ambik Resv dan Vivix untuk diri sendiri dan kesayangan anda ye. Anda cuba listkan siapa yang anda rasa ada cabaran di atas. Cuba kongsikan dengan mereka tentang Resv dan Vivix ini. Mana tau mereka sedang mencari solusi. Dah banyak mereka berhabis pada perkara tak menjadi, jadi kali ni kita bantu mereka dapat kesan Resv dan Vivix ini pulak ye.

Berbaloi. Kesan cepat. Dos kena betul. Setiap pembelian Shaklee dari saya, anda boleh dapatkan konsultasi cara makan yang percuma. Sebelum nak beli Shaklee dengan saya pun, anda boleh kontek saya untuk saya consult apa yang terbaik dan yang paling sesuai untuk anda bina kesihatan yang lebih baik.

Promo Resvivix ni less sehingga 30% ke 35% dari harga jual tau. Grab terus. Boleh hubungi saya di wasap ini.

www.wasap.my/60139422527 atau boleh terus register sebagai ahli Shaklee dengan klik link di pautan ini. Anda terus boleh purchase sendiri dengan ID dan pasword anda. Register di sini ye. https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=846816

Selepas anda purchase di bahagian Shop di sistem online Shaklee, anda jangan lupa hubungi saya untuk saya kongsikan cara makan yang berkesan ye. Jika anda ke branch atau HQ Shaklee pun, boleh register sebagai ahli Shaklee dan sponsor anda adalah saya, id No 846816 okeh.

Jika anda nak berbisnes Shaklee sehingga anda berjaya pun, anda boleh hubungi saya. Saya bersedia bantu anda berjaya, asalkan anda sendiri pun memang mahu berjaya dan percaya saya boleh bantu anda. Terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *