Dalam setiap produk, mesti ada produk yang paling digemari dan produk yang menunjukkan apa tahap keistimewaan satu satu jenama tu kan? Contoh kalau ke Secret Recipe, tentu ada menu kegemaran customer mereka. Begitu juga Sturback, Tealive dan macam-macam lagi. Begitu juga di Shaklee. Vivix dan Resv adalah produk Signature di Shaklee. Nak tengok tahap tertinggi Shaklee? Lihat di Vivix dan Resv. Bagaimana ia di buat. Tahap kesungguhan Shaklee.

Ok, jom kita explore bagaimana hebatnya Vivix dan Resv sehingga menjadi produk signature di Shaklee? Kita dengar di sini dulu ye


Anggur Muscadine Ramuan Utama Dalam Vivix dan ResV

Anggur muscadine adalah bahan utama dalam Vivix dan Resv kerana ia memberikan khasiat yang paling tinggi berbanding polifenol. Ia adalah buah yang luar biasa, dengan antiokaidan yang super luar biasa tau.

Anggur muscadine ni tumbuh di tempat yang cuacanya sungguh ekstrim. Disebabkan itu, ia ada sistem pertahanan badan yang sangat tinggi untuk melindungi dirinya sendiri. Dengan itu, kita boleh menumpang manfaat anggur muscadine ciptaan Allah ini di dalam Vivix dan Resv.

Ia bersaiz besar, kulit dan bijinya lebih tebal dan ia mempunyai kromosom tambahan berbanding anggur biasa dari kedai runcit di tempat anda. Semua sifat unik ini membolehkan Anggur muscadine mempunyai ciri antioksidan yang amat banyak (6 hingga 8 kali lebih daripada beri biru!) serta jumlah asid elagik yang paling tinggi, sejenis polifenol. 

Polifenol ini merangsang jalur selular, yang terlibat dalam pertahanan antioksidan, panjang umur dan kelangsungan hidup, serta penghasilan tenaga.

Sinergi Kebaikan Vivix dan ResV

Vivix dan  Resv memiliki kelebihan masing-masing. Bagi saya ianya:

Vivix sebagai protection, sebab tu kita ambik waktu pagi
ResV sebagai repair, sebab tu kita ambik waktu malam.

Boleh follow youtube Vivix Resv Stories dari saya sendiri untuk bantu anda faham dengan lebih lanjut berkenaan dengan Vivix dan Resv ini.

Di bawah ni antara video berkaitan ye .

Vivix dan Resv untuk tambah tenaga kita

Ni pula Resv dan Vivix untuk kulit yang makin cantik dan sihat

Ni pulak fungsi Vivix dan Resv untuk ibu berpantang dan menyusu


Kegunaan Vivix dan Resv untuk kesihatan mental. Yelah. Kita nak hidup sihat takmau stres stres ni kan?

Yang bawah ni fungsi Vivix dan Resv untuk membantu dalam kesihatan sendi arthritis

Insyaallah lebih banyak saya akan kongsikan juga di chanel youtube saya. Senang saja untuk fahami konsep polifenol dalam Vivix dan Resv bekerja kan? Kerana ia adalah asas, jadi mudah kita nak sesuaikan ia dengan semua keperluan sebenarnya.

Boleh hubungi saya di www.wasap.my/60139422527 untuk dapatkan Vivix dan Resv ye .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *