Buat duit zaman sekarang ni mudah andai kita mahu. Betul kan? Hari ni saya nak kongsikan satu testimoni buat duit dengan mobile Spa BOTG.

Pertama sekali seorang guru. Bayangkan cikgu pun boleh buat duit dengan Spa BOTG. Dahla dapat duit gaji, dapat lagi duit tambahan daripada servis mobile spa ni.

Haaa boleh tambah duit tuu.

Yang kedua ni saya kongsikan dari seorang peguam. Dia buat mobile spa jugak tau sekarang ni selepas resign menjadi peguam. Kalau bisnes ni tak elok, dia tak akan libatkan diri. Betul kan?

Testimoni ketiga pulak saya kongsikan dari seorang surirumah. Sape yang kat sini sebagai surirumah, peluang untuk anda dapat buat duit memang cerah dengan mobile apa BOTG ni.


Ni pulak testimoni saya sendiri hehe. Customer bayar RM800 sebab customer ambik barang Shaklee sekali. Best kan? Bukan sekadar facial customer ni. Dia ambil pakej servis yang paling mahal sebab dia nak betul betul me time.


Best kan testimoni Mobile Spa BOTG ni.

Boleh juga baca di sini ye. http://rosaleacademy.blogspot.com/2023/05/testimoni-meletopss-buat-duit-dengan.html

Untuk join kami juga, boleh hubungi saya di

www.wasap.my/60139422527/NakJoinBOTG

#kursusspamurah #spashaklee #mobilespa #mobilespamalaysia #kelasspaonline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *