Hari ni saya nak kongsikan apa pengalaman saya dan customer selepas saya gunakan servis mobile spa ini. Pertama sekali, rasa kulit memang jadi licin dan tidak ada kesan bijik bijik di muka terutamanya bahagian hidung. Ini berlaku sebab selalunya kat sini liang pori jadi besar kan? Kali ni, liang pori mengecil dan semua bintik hitam dan putih hilang.

Kulit jadi lebih sihat, takde lagi kulit kusam. Sebab tu facial guna teknik mobile Spa BOTG ni sangat berbaloi lah. Rasa jimat masa dan dapat kesan cepat.

Ada customer saya kata, selepas buat mobile spa, kulit dia rasa lagi segar. Diri dia pun rasa recharge semula. Kiranya boleh hilangkan rasa stres bekerja dan urus keluarga. Rasa ni sangat penting sebab kalau tak dibuang segala kepenatan tu, boleh jadi burnt out dan meletup. Tu yang kita tak mau.

Pengalaman guna mobile spa lain yang customer gunakan Youth dalam mobile spa ni adalah kulit customer jadi makin sihat hari ke hari. Lagi lagi pulak selepas customer saya ambil set Youth jugak untuk dia gunakan di rumah. Memang proses mencantikkan kulit dia dari kusam, masalah jeragat dan sebagainya tu berterusan lah di lakukan di rumah. Customer saya pun tak sabar nak belajar mobile spa jugak sebab dia nak buat pada ahli keluarga juga.

Ni anak saya, dia sendiri suka bila ibu buat mobile spa pada diri dia. Tiap kali balik dari asrama, mesti dia akan tadah muka untuk ibu touch up. Selain dari buat facial mobile spa, memang ada dia ambil set kulit cantik untuk remaja. Yelah, zaman remaja, zaman keluar segala jerawat kan? Jadi dia kena amal untuk dalaman dengan vitamin Shaklee, juga luaran dengan Youth skincare Mobile spa kalau nak kulit sihat dengan lebih cepat.

Berminat untuk cuba Youth skincare Mobile Spa sekali dengan pakej spa? Boleh wasap saya ye. Www.wasap.my/60139422527/NakSpa. Kalau nak set vitamin untuk kulit sekali pun boleh saya sertakan. Kontek saya untuk konsultasi percuma buat anda. Terima kasih.

#kursusspamurah #spashaklee #mobilespa #mobilespamalaysia #kelasspaonline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *