Wanita memang ramai sangat yang sukakan manjakan diri sendiri kerana itu adalah satu kepuasan. Facial adalah salah satu terapi yang utama untuk wanita manjakan diri. Pada masa yang sama, ia bantu tenangkan dan kurangkan tekanan pada diri setelah setiap hari tidak henti-henti bekerja dan uruskan keluarga.

BOTG ni bestlah sebab memahami wanita. Kelas bisnes facial dijalankan khas untuk wanita sebab kita tau wanita ni suka sangat dengan sesuatu yang manjakan diri sendiri.

Di post sebelum ni, ada saya kongsikan tentang part time job mobile spa. Jadi kali ni, saya nak kongsikan tentang berapa pakej kelas bisnes facial ini.

Masalah di luar sana, rata-rata untuk join kelas facial di luar sana, harganya mahal, sampai beribu-ribu. Kemudian balik rumah, tak tau nak mula dari mana. Betul kan?

Kemudian, kelas pula berhari-hari. Nak tinggal anak, dan urusan keluarga memang agak kacau bilau jadinya. Kita pun nak susun masa tu bukan main mencabar kan?

Selepas dah belajar, produk dan alatan untuk buat spa pun kena cari asing. Masa pulak yang diperlukan untuk cari semua tu sebelum memulakan bisnes facial spa ni. Kadang semangat, kadang-kadang hilang semangat sebab buat kerja sorang-sorang. Takde kawan yang buat sama-sama. Last last semua skill tu simpan aje sebab modul pun susah nak diikuti sebab lepas balik dari kelas facial, kita sibuk dengan kehidupan kita. Akhirnya, tenggelamlah segala impian untuk berbisnes facial spa. Itulah kebiasaannya berlaku.

Tapi di BOTG, kita tak ada masalah ini kerana semua cabaran di atas ada penyelesaiannya. Di sini saya kongsikan tentang kelebihan BOTG ye.

Kelebihan sertai Kelas Facial BOTG

1) Training yang cepat & mudah , dalam 1 hari dah selesai!

2) Kursus Spa yang sangat praktikal & fleksible (ada yg datang training bawa anak lagi โ˜บ)

3) Lengkap produk untuk memulakan bisness Mobile Spa – lepas selesai kursus, dah boleh terus mula!

4) Barang asas Spa disediakan

5) Sijil Penyertaan diberikan

6) Setiap module BOTG telah disusun dengan teliti agar peserta MAMPU untuk apply terus ilmu tersebut. Kami JAMIN, setelah selesai sahaja kursus Spa, anda boleh terus mulakan bisness Mobile Spa anda!

7) Dengan Ilmu Spa yang kami ajar, anda berpeluang untuk memperoleh pendapatan hari2! Bila ada ILMU, diri anda umpama “magnet” duit tau

8) Bimbingan support group & mentor yang akan guide untuk berjaya

9) Setiap alumni BOTG juga diberi panduan bagaimana untuk mengekalkan kesihatan & kecantikan dari segi luaran juga dalaman, melalui Kelas2 Nutrisi yg dijalankan from our certified Nutritionist (kami tidak mahu Beautician kami hanya sekadar cantik di luar sahaja)


Berapa ye pakej spa BOTG ini yang dapat 9 kelebihan ini? Harganya murah berbanding kualiti dan kelebihan yang diperolehi tau. Sekali grab set ni, ilmu selamanya boleh diperolehi. Support grup untuk anda pun kekal sampai bila-bila, takde expired date

Harga Pakej Spa BOTG: RM1,999

Apa yg u akan dapat??

๐Ÿ‘‰ Full set of Youth Skincare
๐Ÿ‘‰ Natural Scrub
๐Ÿ‘‰ Natural Masker
๐Ÿ‘‰ Additional of 2 types of Mask (Gold & Clay)


Anda akan dapat juga:

๐Ÿ‘‰Beg SPA
๐Ÿ‘‰Trial kit Spa
๐Ÿ‘‰Ion massage
๐Ÿ‘‰Sijil Penyertaan
๐Ÿ‘‰Hardcopy module beserta Kitab Harga


Belajar 2+1 courses

-Facial Relaxing Treatment
-Face Massage
+1 how to set up home & mobile spa

๐ŸŒนBONUS๐ŸŒน

โœ” module lengkap
โœ” support group
โœ” beauty products lengkap
โœ” basic tools
โœ” lifetime coaching
โœ” income 6 penjuru

-habis training dah terus boleh run spa-

Inilah kelebihan yang kami sediakan dalam kelas bisnes facial BOTG ini. Kat bawah ni saya kongsikan testimoni kelas bisnes BOTG ni ye.

Saya suka sangat dengan kelas bisnes facial ni sebab kita boleh buat duit hari-hari ikut kehendak kita. Itulah yang saya sendiri alamo yang saya kongsikan di link part time job mobile spa saya.
https://www.zahirahhafizan.net/2023/05/part-time-job-mobile-spa/

Nak join kelas bisnes facial? Boleh terus wasap saya di sini ye.
www.wasap.my/60139422527/SayaNakJoinKelasBisnesFacial

#kursusspamurah #spashaklee #mobilespa #mobilespamalaysia #kelasspaonline


5 thoughts on “Kelas Bisnes Facial Terkini Di Bawah Team BOTG”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *