Hari tu semasa berhari raya, ramai yang kata kat saya, “Ira, Maksu nampak Ira ni tak berubah lah. Anak dah 5, tapi duk maintain camtu lah”

Saya tanya balik untuk konfemkan. Sebab saya rasa saya ada lalui proses menggemuk, proses membulat jugak. Takkan lah sama even pakai baju masih saiz S dan Xs. Tapi ye, memang sama katanya. Macam tak dimakan usia.

Apa lagi, senyum lah, dalam hati ada taman. Syukur sangat sangat sebab Shaklee Hello New You ni bantu saya kecilkan bentuk badan walau angka di penimbang tak turun banyak dek kerana pembinaan otot yang ganti lemak. Bila ambil set Hello New You ni, lemak makin sedikit sebab otot ambil bahagian lemak tu. Kalaulah 10 kilo lemak diganti dengan otot, memang lah sama berat badan tu kan? Tapi saiz mengecil sebab saiz otot kecil. Haaa syok betul kan!

Nampak kan perbezaan tu? Jadi tak mustahil lah siapa yang ambil set Hello New You ni saiz dia mengecil andai sebelum tu besar, walau berat dia sama. Konsep ini kita apply dalam iFlat. Sebab kita ambil set Hello New You yang menjadi set bagi semua peserta iFlat.

Bila badan kita tak menggelebeh akibat protin dalam cinch shake ini, badan tak akan nampak tua, tapi nampak muda sangat. Takde lembik sana sini spare tyre. Firm je saiz mengecil tanpa kendur dan menggelebeh sana sini. Itulah kelebihan set Hello New You ini.

Sememangnya ada faktor lain juga untuk kekal awet muda, iaitu vitamin Vivix, Resv dan Kolagen Shaklee juga selain ESP, vitamin c. Kiranya produk Shaklee membantu saya kekal awet muda sehingga terlihat di wajah kesannya. Inilah Shaklee proven result. Ia adalah Shaklee Effect.

Ia bukan sekadar untuk kita kekalkan BMI dan saiz baju kita. Tapi juga untuk kita kekal sihat tanpa sebarang penyakit.

Boleh baca juga tentang set Hello New You ni dari teman saya di sini. Set ni tengah ada offer sekarang. Free membership dan free postage jugak. Hanya RM353, dan ia berbaloi! Siap ada free gift lagi.

Saya suka katakan ini buat kita semua perhatikan dan fahami.

Masa Shaklee buat offer lah kita kena grab peluang betul-betul sebab kita nak jimat duit tanpa sakit. Takde makna kita jimat duit tapi macam-macam penyakit datang sebab kita catu keperluan badan kita yang perlukan nutrisi yang cukup. Shaklee vitamins bantu kita penuhi nutrisi kita untuk kita jalani kehidupan dengan lebih baik. Kesihatan adalah amanah. Kita nak bekerja keras, kita perlu berikan yang terbaik yang badan kita perlukan.

Kerana apabila ia sakit, bukan RM353 ini yang kita bayar, tapi lebih dari itu. Iaitu masa kita yang terbuang, emosi kita nak kuatkan balik mental, duit kita ulang ulang ke sana ke mari untuk berubah, kualiti hidup kita yang makin menurun kerana badan (dalaman) menua dengan cepat padahal usia kita masih muda.

Renung-renungkan.

Boleh kontek saya di link di bawah untuk purchase set Hello New You dan set lain pun di Shaklee. Saya berikan cara makan khas untuk anda, sekali poster cantik untuk senang anda rujuk. Dan setiap customer saya, cara makannya berbeza mengikut keadaan badannya. Ia tidak sama buat semua. Dan ini adalah istimewa dan eksklusif buat anda yang buat belian dari saya saja.


Best regards,

Nur Zahirah

Id no: 846816

www.wasap.my/60139422527/NakSetHelloNewYouSpecialPrice

Nak register terus sebagai ahli Shaklee dan terus purchase di sistem Shaklee dengan diskaun sehingga 25%? Klik sini. Cari set Hello New You di Shop. Anda untung sangat! Selepas register mahupun sekali dengan purchase, boleh kontek saya di link wasap untuk saya beri cara makan eksklusif dan proven result istimewa buat anda.


One thought on “Hello New You Buat Awet Muda”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *