Saya nak kongsikan dengan anda tentang cash rebate yang Shaklee berikan kepada sesiapa pun yang buat belian Shaklee melalui ID no mereka sendiri. Sebab itulah kita sangat menggalakkan untuk daftar menjadi ahli Shaklee kerana anda layak dapatkan cash rebate ni. Ini hanya ada di Shaklee. Tidak di Pasaraya mahupun farmasi walau berapa banyak kita buat belian. Kan?

Saya berikan contoh ini ye. Hari ni, ada seorang customer saya buat belian sehingga RM2200 dan beliau layak dapat cash rebate sehingga 11%. Saya tolong orderkan untuk dia guna ID no dia, dan saya berikan cara makan yang betul. Customer ni ambil set Resv, Vivix, juga set detoks dan set Hello New You beserta promosi Kolagen 4 kotak. Dasyat, tak perlu buat bisnes Shaklee pun, boleh dapat cash rebate ni. Dia boleh dapat RM230 tau masuk akaun bank beliau. Syok kan!

Dengan RM230 ni, customer ni boleh beli apa ye? Haa beliau boleh dapatkan 1 kotak kolagen dengan percuma, boleh juga ambil vitamin c dan ESP promo set rahmah 2 set (ada lagi duit baki). Hmm boleh juga buat belian set kurus Hello New You yang baru, hanya tambah sikit saja lagi. Aihh, banyaklah! Kiranya boleh dapatkan vitamin dengan percuma dengan cash rebate ini.

Kalau beli Shaklee di tempat lain selain guna ID no sendiri, mana ada dapat cash rebate ini. Sebab tu rugi sangat. Anda belum daftar ahli? Klik sini, register terus sekarang.

https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=846816

Jadi, bila bila masa saja anda mahu beli Shaklee, nanti boleh guna ID no anda sendiri ye. Sebab selepas anda daftar menjadi ahli Shaklee, anda boleh dapatkan terus ID no dan pasword. Masuk sistem, pergi ke bahagian Shop, pilih produk, proceed sampai selesai saja. Saya boleh bantu anda untuk guna sistem Shaklee untuk order jika anda tidak tahu. Pun boleh bantu anda untuk cadangkan set terbaik buat anda selesaikan masalah anda juga.

Saya buat beginilah dulu semasa saya mula berkongsi Shaklee. Ketika itu, saya mahukan duit untuk tambah pendapatan saya. Pada masa yang sama, saya nak juga makan vitamin Shaklee saya dengan percuma, tanpa gunakan duit lain dari gaji saya mahupun gaji suami.

Sekarang ni, kalau di kira-kira, hampir RM3000 sebulan kami sekeluarga perlukan duit untuk pastikan kami makan cukup vitamin termasuklah Vivix, Resv dan kolagen. Uih, nak ambil dari mana tu? Inilah jalan saya buat sejak 12 tahun lalu, iaitu berkongsi tentang Shaklee dan kumpul order juga. Nanti saya dapat cash rebate Shaklee, dengan tu saya boleh guna untuk buat belian vitamin untuk kami sekeluarga guna.

Sebab tu lah kawan kawan, lebih baik sambil makan vitamin, sambil kita collect order juga untuk kita layak dapat cash rebate. Kerana apabila begitu, kita makin banyak jimatkan duit kita sebenarnya. Takde masalah jika kawan kita tu jadi ahli juga dengan kita untuk dia dapatkan harga ahli. Kerana kita tetap dapat cash rebate hasil kumpul kumpul order dengan dia. Dia pun boleh buat hal yang sama untuk dia juga boleh dapatkan cash rebate juga seperti kita.

Inilah bestnya bisnes Shaklee. Sambil makan, sambil boleh dapat cash rebate. Sebab kita kumpul order dan kumpul orang beli dengan cara register dengan kita sama. Baru mereka akan kekal beli dengan kita kerana mereka ada ID no juga. Ini lah long term bisnes.

“Eh, saya tak mau kumpul order. Saya nak order untuk diri sendiri. Jadi boleh ke nak dapatkan cash rebate jugak?”

Jawapan dia boleh. Asalkan capai minimum 150 uv. Kat sini saya kongsikan ye. Sebab ti sangat rugi siapa yang tak register sebagai ahli Shaklee dengan saya. Sini link tau. Sebab join sebagai ahli ni bukan untuk jual Shaklee semata-mata, tapi kita nak sihat, kita order Shaklee, jadinya kita dapat harga murah sampai 25%, dapat juga cash rebate. Memang best. Register di sini tau. Klik link san terus isi sampai selesai ok. https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=846816

Cash rebate ni kita panggil bonus lah. Sedap jugak tengok rupa bonus tu kan. Tak perlu modal sendiri. Hanya kumpul order sama sama sebab kita boleh jimat kos pos andai order RM300 dalam satu resit. Alah, bukan nak kata orang bisnes je dapat ni tau. Yang saya cerita kat atas tu, customer saya beli untuk diri dia saja. Tengok, sampai boleh dapatkan cash rebate sehingga RM230. Seronok customer tu.

Belum register sebagai ahli Shaklee atau keahlian sudah tamat? Boleh register terus di sini

https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=846816

Untuk hubungi saya, boleh wasap di sini.

www.wasap.my/60139422527

Jika ke mana-mana branch mahupun HQ Shaklee, boleh register dengan jadikan saya sebagai Upline Sponsor anda, ID no saya 846816.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *