Assalamualaikum. Hari ni saya nak kongsikan tentang cara untuk renew membership Shaklee dengan mudah.

Di sini saya kongsikan link youtube untuk anda tengok bagaimana cara untuk renew membership Shaklee dengan mudah

Cara mudah renew membership Shaklee

Mesti ada yang tertanya, apa untungnya jika renew membership Shaklee?

  1. Anda dapat harga produk less sehingga 25% dari harga jual. Yang ni lah yang best. Kita dapat harga murah dari harga jual. Mungkin ada yang jual kepada customer dengan harga ahli walau bukan lagi jadi ahli Shaklee. Jadi anda tak kisah sangat. Tapi sebenarnya lain. Sebab kita dapat lebih dari tu. Bukan sekadar dapat harga less dari harga jual.


2. Boleh dapat semua produk dalam jaminan Shaklee. Apa apa yang berlaku, anda dalam Shaklee warranty. Kot lah lepas makan jadi pape, senang kita ada pakar nutrisi terus tengok apa masalah anda. Sebab tracking number ada, order number ada, rekod belian ada. Jadi Shaklee akan berikan yang terbaik pada anda.

3. Dapat join semua kelaa nutrisi Shaklee sediakan dengan percuma samada kelas berdepan mahupun melalui zoom meeting dan facebook. Kat sini, anda akan faham apa yang anda makan dan kena anda perlu ambil satu satu suplimen tu. Malah ada peluang besar untuk menang sebarang cabutan bertuah termasuk gold bar. Sebab tu untung jika renew membership Shaklee ni.

4. Anda ada mentor yang bila bila masa anda boleh rujuk jika satu hari anda rasa mahu jadi pembina bisnes juga setelah berpuas hati dah dapat kesan dari produk Shaklee untuk kesihatan anda. Jadi senang anda nak bertanya dan ia menjadi jalan singkat untuk anda cepat berjaya kerana akan meminimakan kegagalan dek kerana anda ada mentor Shaklee yang anda register dengannya dan susur galurnya.

5. Anda ada circle yang sangat ambil berat tentang kesihatan dan kecantikan. Bila anda lalai, mereka ini akan menarik anda untuk jaga dan sayangi diri anda lebih lagi. Kerana kita nak elak anda dan keluarga anda dapat sakit. Jadi anda adalah duta kesihatan dan kecantikan di rumah anda sendiri. Anda juga akan ada circle yang miliki mental health yang baik. Circle yang mahu melihat anda bahagia, gembira, berduit.

6. Anda akan miliki mindset yang sangat terbuka dan tenang dengan apa saja keadaan anda walau anda tidak bekerja (sebagai surirumah) mahupun anda bekerja di luar rumah. Circle sangat pengaruhi anda untuk ini. Ini untuk bantu anda menjadi orang yang rasa diri bermanfaat dan tidak murung kerana tiada kawan.


7. Anda juga boleh buat duit dengan bisnes Shaklee, hanya collect collect order saja pun anda boleh bina bisnes. Anda boleh ada keluarg bisnes seluruh negara walau anda tak kenali mereka, Eh, makan untuk diri sendiri pun anda dah dapat cash rebate tau.

Shaklee ni bagi saya, bukan sekadar untuk bina income. Tapi ia membina diri saya. Dulu saya seorang yang sangat tidak yakin diri. Nak bercakap pun takut takut. Saya jadi orang yang sangat rendah diri walau saya pun bukan kurang hebatnya kerana boleh diserap bekerja sebagai seorang engineer di Petronas.

Tapi saya tetap rasa rendah diri, malu, macam macam. Padahal orang nampak saya ok sangat dah. Itu lah kekurangan diri saya yang buat saya tak gembira jadinya. Tapi bila saya buat part time bisnes dengan Shaklee, ia mula merubah diri saya.

Saya menjadi seorang yang sangat banyak idea. Saya juga menjadi berani untuk bercakap di depan orang, even sebagai public speaker, even di pentas. Anda boleh tengok video saya di sini. Shaklee ubah diri saya menjadi lebih yakin dan lebih percayakan diri. Menjadi orang yang lebih hargai dan sayangi diri sendiri. Saya rasa sangat bersyukur tentang ini. Nanti saya kongsi lagi ye 😀. Jangan jemu tau.

Dan saya nak kongsikan yang pembelian RM300 dalam satu resit layak dapat free postage ye. Jadi, digalakkan untuk order terus RM300 agar terus free postage ye. Jika anda tidak boleh masuk sistem Shaklee, maksudnya membership anda telah tiada di Shaklee.

Jadi boleh register semula dengan saya di sini. https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=846816. Boleh hubungi saya, Ira Shaklee, klik di link ini, www.wasap.my/60139422527 untuk saya bantu.

Owh ye, saya nak kongsikan camne untuk anda juga dapat cash rebate selepas buat belian produk Shaklee. Tak semestinya anda kena berbisnes dulu baru dapat cash rebate tau. Boleh baca di sini. Saya kongsikan dengan anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *