Dalam Shaklee, kita ada 2 cara untuk join bisnes Shaklee ni.

Boleh register di sini ye jika anda mahu menjadi ahli Shaklee samada berbisnes mahupun nak makan saja dengan tujuan untuk dapatkan harga ahli.

Ini linknya: https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=846816

Yang pertama, anda perlu membayar RM35 untuk membership. Takde produk. E-membership kita panggil. Semuanya online material boleh dapat seperti product guide, business guide, list harga ahli dan list harga jual, compensation plan dan cara bagaimana untuk bermula. Boleh dapatkan ni setelah log in id dan pasword yang diberikan oleh Shaklee kepada handphone anda melalui sms. Kemudian anda terus ke Business center. Ada bahagian download memberkit tu.


Cara kedua untuk join bisnes Shaklee adalah dengan buat belian 100uv. Terus anda akan dapat membership percuma, juga pengeposan percuma. Tak kiralah produk apa. Saya cadangkan untuk anda lihat diri anda, apa yang diselesaikan masalah. Saya dulu, join Shaklee bisnes melalui set penyusuan Shaklee kerana saya guna set itu untuk banyakkan susu saya untuk anak. Jadi saya join Shaklee dengan percuma dan pengeposan pun percuma. Saya sayangkan jugak duit RM75 (masa tu register sebagai ahli Shaklee RM75). RM75 pun duit jugak kan? Jadi lebih baik saya join sebagai ahli Shaklee dengan percuma. Barang Shaklee tu pun saya boleh makan kalau saya tak jadi jual contohnya. Saya tak rugi pun.

Selain dari 100uv pembelian tu, boleh juga ikut carta ini untuk dapatkan cash rebate kerana bila kita dapat cash rebate, kita makin untung tau.

Kalau anda, anda pilih nak join bisnes Shaklee cara mana? Saya memang cadangkan cara kedua. Dan kalau boleh, cuba terus produk premium seperti Vivix dan Resv kerana bila anda cuba semasa mendaftar bisnes Shaklee, pemikiran anda berbeza dari orang yang belum cuba tau. Anda adalah orang yang ke depan dari orang lain. Haa insyaallah berbisnes pun laju.

Nak cuba Resv dan Vivix harga promo? Boleh klik link ni ok. Register dan terus order Vivix dan Resv set.

Boleh hubungi saya di www.wasap.my/60139422527/NakJoinBisnesShaklee

Kat sini ada juga kawan saya share tentang cara untuk join bisnes Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *