Anda ada impian? Saya ada impian. Dan saya sangat mahu impian saya tercapai. Tapi bagaimana?

Ok simple saja. Di dunia ni, ekonomi naik ke turun, tetap kita ada kehendak dan kemahuan sendiri yang memang tak akan pernah luntur selagi kita hidup. Itulah fitrah. Salah satunya adalah cantikkan diri sendiri, bagi masa yang percuma pada diri, nak me time, nak manjakan diri. Kan? Sesibuk mana pun kita, sesusah mana pun kita, pasti, selagi ada wanita, di situlah bisnes mobile spa sangat releven untuk digunakan untuk mencari duit. Setuju?

Sangat rugi andai kita tak gunakan peluang ni untuk capai impian kita. Peluang dah di depan mata. Saya dah pernah kongsikan testimoni buat duit dengan mobile spa di sini.


Sebab tu segala impian kita, kita boleh capai melalui bisnes mobile spa BOTG ini. Bagaimana ye? Camni. Andai kita buat servis spa, customer amik RM100. Kita dapat bersih semuanya selepas tolak kos skincare kita guna semuanya contoh lah RM80. Jadi kita boleh simpan RM80 tu masuk tabung bisnes Mobile Spa kita. Kalau ada 10 orang macam ni sebulan, dah RM800 kita dapat.

Tapi kalau 10 orang seminggu, amacam? Cuba kita kira. Kiranya RM800 darab 4. Dah RM3200. Yang bersih semua tau sebab kos minyak, kos tol apa kita kira lain tu dengan customer. Jadi kita dah dapat RM3200 ni bersih. Tak perlu nak bayar pekerja, tak perlu nak sewa kedai, tak perlu semuanya tu. Ni baru satu penjuru. Ada 5 penjuru lain lagi tau! Dasyat tak bisnes mobile spa ini.


Apa impian anda? Cuba senaraikan. Saya bagi contohlah ye. Sebelum ni, tak dapat bagi duit kat mak ayah kita walau dah banyak korbankan duit besarkan dan sekolahkan kita. Ye, kita tau tu tanggungjawab. Tapi kita nak jadi anak yang boleh membalas budi mak ayah. Jadi nak bagi duit pada mak ayah secara total RM500 sebulan. Kiranya RM250 lah dulu setiap orang sebagai permulaan.

Nampak macam “Eleh, RM250 setiap sorang je kita bagi.” Tapi, jumlah tu besar tau bagi orang yang tidak pernah beri jumlah tu sebelum ini. Rasa puas, rasa seronok. Biarlah baru RM250 setiap sorang. Ia dah mula menjadi satu titik permulaan untuk kita memberi lebih. Mana tau berkat bisnes mobile spa kita ni, kita boleh bagi RM500 setiap sorang. Jadi RM1000 bagi mak ayah kita setiap bulan. Seronoknya lah kan. Nanti kita upgrade lah jumlah tu setiap bulan pada insan kesayangan kita.

Contoh impian lain adalah kita nak ada rumah untuk keluarga kita sebab selama ni asyik menyewa saja. Jadi kita nak buat muka untuk beli rumah. Kita simpan dulu duit sebab walau bank bagi pinjam, tetap kena sediakan cash reserve sebanyak 20% untuk hal belakang tabir dan hidden cost. Jadi kat sini kena ada duit banyak. Duit dari bisnes mobile spa ni lah boleh menjadi penolong untuk kita sediakan duit muka untuk rumah kita. Nak lulus loan bank pun, melalui bisnes mobile spa yang penjuru kedua lah main peranan. Pendek kata, bila join bisnes mobile spa ni, memang terbentang luas lah peluang untuk anda capai impian anda. InsyaAllah.

Apa lagu impian anda? Ok saya bagi contoh ketiga lah. Nak anak masuk asrama, menjadi alhafiz atau alhafizah. Ingat duk asrama tu murah murah ke kos dia? Duk sekolah pun, kejap nak kena beli baju tu, kejap ada program itu ini, semuanya gunakan duit. Kalau saya secara personal pun, RM2000 sebulan kos untuk anak anak saya 2 orang duduk di asrama. Jadi, asbab penjuru satu lagi dari 6 penjuru bisnes mobile spa ni, boleh tampung keperluan ini. Syukur sangat. Walau keadaan apa sekalipun, tetap boleh buat duit. Haa camtu. Alhamdulillah syukur Allah izinkan.

Ada impian nak bercuti sana sini? Ada impian nak buat simpanan sampai jutaan ringgit? Ada impian nak infaq, zakat, sedekah tanpa berkira?

InsyaAllah melalui income 6 penjuru bisnes mobile spa ini, semua impian anda akan tercapai. Jommlah join kami segera. Modal hanya RM1999, anda terus boleh mulakan dengan jayanya. Dapat untung balik berkali ganda.

www.wasap.my/60139422527/NakJoinBisnesMobileSpa



#kursusspamurah #spashaklee #mobilespa #mobilespamalaysia #kelasspaonline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *