Vitamin kulit cantik
Vitamin Kulit Cantik Harga Rahmah- Set A

Vitamin kulit cantik sangat penting, lagi lagi time nak raya kan ni. Hari ni saya nak kongsikan tentang vitamin kulit cantik yang sangat murah, dengan harga rahmah.

Kenapa semua orang wajib ambil peluang set ini?

  • Vitamin kulit cantik ni ada vitamin c dan ESP yang sangat membantu dalam membina sel baru dan pembentukan kolagen untuk cantikkan kulit. Sebab itulah set ni sangat berbaloi.
  • Vitamin kulit cantik ini harga rahmah kerana kurang RM224. Harga biasa RM288.75, tapi Shaklee bagi hanya RM99 tau. Murah betul vitamin kulit ini.
  • Vitamin kulit cantik ni bukan sekadar untuk kulit, tapi juga untuk menguruskan badan. Ia bantu kita untuk kenyang lebih lama dan sel lalui proses perlindungan sel kerana Vitamin c adalah salah satu dari vitamin antioksidan
  • Banyak sungguh bukti dari testimoni sebenar mereka yang amalkan vitamin kulit cantik ini, yang dah ada kesan cantiknya kulit mereka selepas diamalkan setiap hari dengan dos yang betul.

Di sini saya kongsikan testimoni vitamin kulit cantik harga rahmah ni ye.

Ini kisah seorang ibu kongsikan tentang anaknya yang ada masalah wajah yang sangat teruk suatu ketika dulu, kini sudah berakhir trauma si anak. Sekarang ni, kulit si anak sudah menjadi bebas dari sebarang masalah kulit selepas ambil vitamin kulit cantik Vitamin C dan ESP ini.

Haa nak tengok kan orang yang kurus juga dengan set Rahmah ni? Bukan sekadar sebagai vitamin kulit cantik.

Haa cantik teruk kan ni?

Vitamin kulit cantik ni ada 4 set tau. Ni pilihan untuk 3 set seterusnya. Ambil lebih, jimat lebih. Kan nak cantik? Jadi kena ambil dengan konsisten tanpa putus ye. Saya kongsikan pakej vitamin kulit cantik kat bawah.

So apa tunggu lagi? Nak order? Wasap nombor di bawah ye. Klik nombor ini. 

Jika anda pergi ke branch atau HQ Shaklee dan nak register menjadi ahli Shaklee, boleh isi link ini siap-siap ye. Nanti boleh dapat diskaun 25% terus tau. 

https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=846816

Sebarang pembelian dari saya, anda akan dapat konsultasi percuma. Dan akan dimasukkan ke dalam grup eksklusif kami di mana di situlah banyak kami kongsikan ilmu nutrisi dan ilmu berbisnes kepada ahli kami. Mana tau, melalui Shaklee anda boleh mencapai impian anda suatu hari nanti apabila anda mengetahui peluang tentangnya, seperti saya awal-awal dulu. 

 Join kami ye. Register di sini https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=846816 

Best Regards, 

Nur Zahirah 

SID 846816 

No tel: 0139422527 

Your trusted Shaklee Independent Distributor Shaklee Business Leader and Master Coordinator

#blogmegashaklee #shakleethrive2023 #shakleetriumph2023 #NextlevelBlogging #SetRahmahShaklee2023

5 thoughts on “Vitamin Kulit Cantik Harga Rahmah”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *