Vitamin kulit cantik

Bulan ni promosi Shaklee untuk April 2023 sangat best!! Kat sini saya kongsikan satu-satu ye. Best sangat tau promo bulan ni. MasyaAllah.

  1. Healthy Rahmah Set

Healthy Rahmah Set didatangkan dengan 4 set. Anda boleh memilih nak yang mana satu ikut budget sendiri. Penjimatan pun saya dah sertakan di dalam poster setiap set. Bagi saya secara personal lah kan, saya memang sarankan untuk anda ambil set D. Kenapa ye? Haa ini sebabnya:

  1. Healthy Rahmah harga begini belum pernah Shaklee buat promosi harga runtuh sebegini rupa tau. Biasanya harga sebotol ESP RM173, manakala Vitamin C pula sebotol RM115. Bila gabung ni dah RM288, belum masuk kos pos dan kos keahlian Shaklee. Banyak betul perbezaan harga. Nilah ada di Healthy Rahmah Set A. Tapi untuk Healthy Rahmah set D banyak lagi dapat. Baca seterusnya tau. Hehe.
  2. Healthy Rahmah Set B pula RM188, dapat free pos. Dah jimat RM20 banding Healthy Rahmah set A. Betul kan? Baca point seterusnya ye.
  3. Shaklee berikan offer untuk Healthy Rahmah set ni sebanyak 6 set A dan 6 set B. Wahhh! bila ambil semua ni pun, boleh dapat cash back sehingga RM122. Set D adalah gabungan 3 set B. Nak ambil sampai 6 set B pun boleh hehe. Biar anda beli Shaklee dari saya, sehingga dapat cash back. Nak jimat kan?
Healthy Rahmah Set A

Healthy Rahmah Set B
Healthy Rahmah Set C
Healthy Rahmah Set D

2. Youth Radiance C&E Free Hydrating Mask and Clay Mask

Beli 1 Radiance C&E, dapat free 2 clay Youth

MasyaAllah, yang ni memang buat saya cair lah. Sangat murah tau harga dia. Nak nangis tengok promosi ni. Boleh jimat sehingga RM395 tau. Radiance C&E ni banyak manfaat ni, untuk bantu cantikkan kulit kita. Bantu bebaskan dari cela especially yang susah untuk diselesaikan seperti jeragat.

Manfaat Radiance C&E

Best tau Radiance C&E ni sebab bila add on sekali Radiance C&E sambil pakai cleanser, toner dan night cream, laju hilangkan segala parut dan kesan penuaan. Nak kena rajin pakai lah ni. Radiance C&E ni perlu dipakai sekali dengan night cream. Dipakai hanya pada waktu malam tau. Saya kongsikan pula testimoni mereka dengan set Youth ni ye.

Customer puas hati tengok muka sendiri
Baru je 3 bulan guna, tapi puas hati
Parut hitam mamin hilang dengan Radiance C&E
Wajiblah grab peluang offer ini

3. Basic H Buy 3 free 1

Musim nak raya ni, macam macam kita nak kemas dan bersihkan. Jadi, anda boleh gunakan basic H Shaklee yang merangkumi pelbagai perkara. Satu pencuci, tapi boleh guna untuk semua, best betul!

Basic H Offer jimat RM78

Dulu saya macam tak percaya tau dengan kuasa dan kelebihan yang ada pada Basic H sehinggalah saya cubanya sendiri. Kepekatan basic H memang luar biasa dan membuatkan saya sendiri rasa sangat jimat dan gembira menggunakannya. Puas hati. Haa tu nak cakap. Sebotol tu boleh guna untuk semua di rumah kita. Malah, basic h ni selamat untuk kita mop lantai rumah. Lagi lagi lah jika ada anak kecil yang suka dah ambil apa saja atas lantai dan masukkan ke dalam mulut.

Haa dah puas hati dengan maklumat tentang Basic H? Ni saya kongsikan juga testimoni Basic H dari penggunanya sendiri ye.

4. Night cream dapat free Hydrating Mask atau Clay Mask

Promo yang ni pun saya suka sangatlah. Mana taknya, beli night cream je, tapi dapat hydrating mask or clay mask. Kalau nak dua-dualah kan, contohnya susahnya nak decide, jadi ambiklah 2 night cream, boleh dapat dua-dua masks ni hehe.

Nigh cream free hydrating gel mask
Night cream free clay mask

Ni saya kongsikan kelebihan night cream dan 2 jenis masks ni tau. Tambahan dari yang atas sebab 2 clays ni boleh dapat apabila purchase Radiance C&E.

Haaa, Baca lah satu-satu, memang best ceritanya tau. Ni saya kongsikan tentang hydrating mask dan clay mask ye.

Haaa berminat dengan clay mask dan hydrting gel mask ni? Boleh purchase personal atau nak dapatkan dengan percuma? Boleh dua-dua. Wasap nombor di bawah nanti.

5. GLA Twinpack

6. Vitamin E twinpack

7. Vitalea for children Twinpack

8. Phytocol Twinpack

So apa tunggu lagi? Nak order? Wasap nombor di bawah ye. Klik nombor ini. 

Jika anda pergi ke branch atau HQ Shaklee dan nak register menjadi ahli Shaklee, boleh isi link ini siap-siap ye. Nanti boleh dapat diskaun 25% terus tau. 

https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=846816

Sebarang pembelian dari saya, anda akan dapat konsultasi percuma. Dan akan dimasukkan ke dalam grup eksklusif kami di mana di situlah banyak kami kongsikan ilmu nutrisi dan ilmu berbisnes kepada ahli kami. Mana tau, melalui Shaklee anda boleh mencapai impian anda suatu hari nanti apabila anda mengetahui peluang tentangnya, seperti saya awal-awal dulu. 

 Join kami ye. Register di sini https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=846816 

Best Regards, 

Nur Zahirah 

SID 846816 

No tel: 0139422527 

Your trusted Shaklee Independent Distributor Shaklee Business Leader and Master Coordinator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *