Saya nak share dengan anda tentang intensif Shaklee yang rata rata geng Shaklee tengah perkatakan.

Sebab apa? Sebab ni kali pertama dalam sejarah yang Shaklee berikan intensif ni kepada semua yang berbisnes Shaklee. Sampai RM600 tu boleh dapat. Sape yang tak nak kan? Dah la musim sekarang semua hal perlukan duit.

Ok di sini saya nak kongsikan lah siapa yang boleh dapat RM600 ni. Iaitu mereka yang belum pernah lagi menjadi leader Shaklee sepanjang mereka join sebagai ahli Shaklee. Ni memang best giler. Kiranya belum jadi Supervisor (rank terawal dalam Shaklee).

Inilah peluang nak rank up. Bila rank up, maksudnya boleh buat sales RM10,000 bersama team. Dahla dapat dalam RM1500 ke RM2000. Tambahan RM600 intensif Shaklee bagi kalau kekal perform 2 bulan seterusnya. Dan ini terbuka untuk siapa rank up Supervisor antara bulan April 2023 hingga Jun 2023.

Bagi saya, inilah peluangnya. Kita nak berbisnes Shaklee ni, kita nak dapat income kan. Kalau buat biasa biasa, slow slow ikut mood, camnelah kita nak dapat income ribu ribu tu kan? Jadi peluang intensif dari Shaklee ni sedikit sebanyak membantu beri semangat untuk kita all out dalam Shaklee tau, even dah lama join, mahupun baru je tadi anda join Shaklee.

Buat Shaklee ni senang sebab kita boleh buat bersama sama dalam kumpulan. Tak tunggu dah ada pengalaman banyak baru boleh ajak orang lain buat Shaklee dengan kita. Contoh jam 3 petang 14 April 2023 kita join Shaklee. Kita terus boleh ajak orang join Shaklee jam 3.01 petang 14 April 2023 tu jugak! Takde limit tau.

Boleh terus menjual, kongsikan tentang Shaklee semuanya. Memang berbaloi and worth it lah. Sebab tu dalam Shaklee ni, sape tak grab intensif Shaklee nak bagi ni, rugi sangatlah.

Yang kedua pulak, siapa yang layak dapat intensif Shaklee ni adalah mereka yang dah pernah bergelar Supervisor, tapi dah tak efektif. Mereka ni kena all out this month (April 2023) untuk kembali efektif. Kemudian efektif 2 bulan seterusnya, baru dapat intensif Shaklee duit tambahan RM600. Total Income boleh dapat ni almost RM7000 dalam 3 bulan ni tau. Jadi, inilah salah satu pendorong untuk all out.

Kiranya Shaklee memberi ruang kepada yang belum pernah menjadi leader, dan yang dah pernah jadi leader tapi nak semangat untuk naik kembali income dalam bisnes. Jadi, jika dah ada peluang insentif dari Shaklee ni, rugilah kalau tak grab.

Saya tak berpeluang sebab saya bukan Supervisor mahupun senior Supervisor, tapi saya adalah Master Coordinator. Jadi saya nak tolong anda yang mahu dapatkan intensif ni tau. Inilah kick off untuk kembali on track in this business.

Bisnes Shaklee ni mudah. Langkah pertama, Kita guna, kita dapat kesan, kira rasa best. Kemudian langkah kedua, kira share dengan orang. Share dengan circle kita. Bagi mereka pun guna dan dapat Shaklee effects. Langkah ketiga, kita bina organisasi. Terus bina sorang demi sorang dalam organisasi kita. Akhirnya, organisasi kita akan terus berkembang pesat insyaAllah.

Nak join dapatkan intensif Shaklee ni?

Wasap saya ye.

www.wasap.my/60139422527/SayaNakJoinShaklee

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *