Basic H Shaklee bersihkan dan segarkan sayur

Kalau kita beli sayur di pasar, tentu banyak yang cantik kan? Kita pun suka kalau sayur tu nampak cantik. Tapi hakikatnya, sayur tu sebenarnya dipernuhi dengan racun perosak. Sebab tu ulat tak boleh makan sayur tu. Nanti ulat dan serangga akan mati.

Jadi, apa cara kita nak buat untuk elakkan sayur dari racun perosak semasa kita nak masak ia. Sayur, kita tahu ia adalah tumbuhan yang sihat untuk kita. Namun, kalau ditelan sekali dengan racun perosak tu, mengundang penyakit dan bala bencana juga kan?

Jadi cara dia adalah kita cuci dengan air garam. Atau kalau nak senang, cuci dengan Basic H Shaklee. Ia bukan sekadar buang racun tu, tapi menyegarkan sayur kita, dari yang layu kepada segar serta rapuh. Sedap nanti. Dan basic H ini selamat tau. Jom kenali Basic H Shaklee.

Kenapa boleh jadi begini ye? Ok mari saya nak cerita tentang ini.

Basic H ni adalah satu produk yang boleh melembutkan air. Ia boleh buat air itu lembut dan masuk ke dalam sayur ini. Mula-mula saya tau tentang ni, memang teruja habis. Dah la boleh bersihkan sayur tu, sekali boleh segarkan sayur ni juga. Wow sangatlah kan.

Dan Basic H ni sebenarnya bebas dari sebarang bahan kimia dan ia selamat. Boleh baca details tentang ini di bawah.

So apa tunggu lagi? Nak order? Wasap nombor di bawah ye. Klik nombor ini. Nak order direct Basic H dari HQ pun boleh. Nanti jangan lupa wasap saya untuk saya bagitau cara guna ye, dengan syarat buat belian dari link ini ye.

https://www.shaklee.com.my/products/get-clean/11016?sid=846816.

Kalau nak Basic H promo boleh terus ke sini ye. >> https://www.shaklee.com.my/products/promotion/00P793?sid=846816

Jika anda pergi ke branch atau HQ Shaklee dan nak register menjadi ahli Shaklee, boleh isi link ini siap-siap ye. Nanti boleh dapat diskaun 25% terus tau. 

https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=846816

Sebarang pembelian dari saya, anda akan dapat konsultasi percuma. Dan akan dimasukkan ke dalam grup eksklusif kami di mana di situlah banyak kami kongsikan ilmu nutrisi dan ilmu berbisnes kepada ahli kami. Mana tau, melalui Shaklee anda boleh mencapai impian anda suatu hari nanti apabila anda mengetahui peluang tentangnya, seperti saya awal-awal dulu. 

 Join kami ye. Register di sini https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=846816 

Best Regards, 

Nur Zahirah 

SID 846816 

No tel: 0139422527 

Your trusted Shaklee Independent Distributor Shaklee Business Leader and Master Coordinator

#blogmegashaklee #shakleethrive2023 #shakleetriumph2023 #NextlevelBlogging #BasicHShaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *