Hari ni saya nak kongsikan tentang pelan hidangan set puasa pada bulan Ramadhan. 


Mari saya kongsikan ye dengan detail. 

Sewaktu sahur, 

Mulakan hari anda dengan ESP, Cinch Shake, Performance Drink untuk tenaga berpanjangan dan rasa kenyang yang lebih lama. Time sahur lepas ni tak kalut apa dah. Just shake aje, kenyang sampai ke petang masa nak berbuka. Anak-anak pun boleh join sekaki. 

2 skup Cinch Shake + 1 skup ESP + 1 skup Performance Drink. Skup yang digunakan tu boleh guna skup Cinch shake. Nak buat asing-asing minuman ni pun boleh. Saya biasanya akan buat campuran ESP dan Cinch shake. Performance drink saya buat asing. Dan saya suka dengan sedapnya Performance drink ni dalam keadaan sejuk. Fuhhhh! Lazat betul!


Offer bulan Mac 2023, Set puasa free shaker


Cinch coklat Shaklee sedap


Ya Allah sedapnyaaa. Ni lah Cinch Shake Coklat. Nak bagi creamy lagi, campur ESP okeh. Rasa sangat sedap. Sesuai sangat set ni Shaklee gabung ESP dengan cinch Coklat.

Sewaktu iftar,

Buka puasa dengan Performance drink untuk menghilangkan dahaga dan kekal terhidrat.

Ya Allah sedapnya Performance drink lime ni



Amalkan pemakanan yang sederhana dan seimbang mengikut konsep “Suku-Suku-Separuh”.

Kalau dalam program iFlat kami, ada banyak tips kami berikan untuk pilih makanan iftar dengan betul yang buat kenyang lebih lama, malah buat apa yang kita makan tu sebagai makanan yang low glisemik indeks. 

Selepas terawih,

Ambil ESP – hidangan yang ringan kerana metabolisma badan semakin lambat pada waktu malam. Inilah yang dijadikan sebagai moreh. Rasa dia sedap, dan menyenyangkan. Kalau tak terjaga time nak sahur pun, dah selamat sampai berbuka insyaAllah kerana kenyang lama. Macam sekarang, saya sahur jam 2.30 pagi kerana saya buat intermittent fasting. Tapi saya tak rasa lapar pun walau menyusukan anak umur 5 bulan sepenuhnya, Alhamdulillah.



Set Promo ni sekarang harga jatuh gaung lah. Dari RM325 turun ke RM260 saja. Kalau amik 2 set, boleh dapat FREE MEMBERSHIP dan FREE POSTAGEjimat sehingga RM175. Wow!! Yelah kita nak guna untuk satu keluarga kan. Jadi jimat ambik 2 set ke atas teruslah. 

Boleh gabung jugak dengan promo Cinch Shake. 2 tong ni RM200 aje sekarang. Harga biasa RM190 setong. Jimat sampai RM180 tau. Info detail di sini ok. 
Jadual makan lengkap untuk kurus, saya akan berikan kepada anda yang ambil set puasa dan set kurus Shaklee iFlat

So apa tunggu lagi? Nak order? Wasap nombor di bawah ye. Klik nombor ini. 

Jika anda pergi ke branch atau HQ Shaklee dan nak register menjadi ahli Shaklee, boleh isi link ini siap-siap ye. Nanti boleh dapat diskaun 25% terus tau. 
Sebarang pembelian dari saya, anda akan dapat konsultasi percuma. Dan akan dimasukkan ke dalam grup eksklusif kami di mana di situlah banyak kami kongsikan ilmu nutrisi dan ilmu berbisnes kepada ahli kami. Mana tau, melalui Shaklee anda boleh mencapai impian anda suatu hari nanti apabila anda mengetahui peluang tentangnya, seperti saya awal-awal dulu. 
Join kami ye. Register di sini 
Best Regards, 
No tel: 0139422527 
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Shaklee Business Leader and Master Coordinator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *