Hari Sabtu lepas, 18 Mac 2023, Shaklee ada buat event yang bestlah bagi saya kerana buat Shaklee Fun Day ni.
Masa event ni, sape purchase barang ikut kriteria Shaklee, boleh dapat gift premium item Shaklee.
Ni hanya diadakan di branch Kota Bharu, Kuala Lumpur, Johor Bahru dan HQ. Apa lagi, kami dan kumpulan kami rembat lah peluang ni. Kami kumpul order team banyak banyak, dan diorang sendiri pun pergi ke sana borong barang customers.
Ni saya kongsi suasana kat sana tau. Inilah bisnes Shaklee yang best sangat.
Ni antara trip pertama yang diborong di Shaklee KB Branch sempena Shaklee Fun Day

Shaklee bagi minum dengan percuma Performance drink lime ni. Dah la tengah panas. Minum sejuk-sejuk pulak. Memang best lah

Shaklee belanja minum 3 perasa cinch shake. Mak saya paling sukakan cafe latte

Dapat minum air cinch shake 3 jenis perasa ni dengan percuma. Performance drink pun sama. Memang best lah adik adik saya pergi.
Saya di Terengganu, memang tak sempat lah nak pergi sebab anak anak pun bersekolah esoknya. 5 jam nak ke KB Branch ni. Jadi saya kirim pada mak dan adik adik lah untuk wakilkan ambil barang customers.

So apa tunggu lagi? Nak order? Wasap nombor di bawah ye. Klik nombor ini.

Jika anda pergi ke branch atau HQ Shaklee dan nak register menjadi ahli Shaklee, boleh isi link ini siap-siap ye. Nanti boleh dapat diskaun 25% terus tau.

Sebarang pembelian dari saya, anda akan dapat konsultasi percuma. Dan akan dimasukkan ke dalam grup eksklusif kami di mana di situlah banyak kami kongsikan ilmu nutrisi dan ilmu berbisnes kepada ahli kami. Mana tau, melalui Shaklee anda boleh mencapai impian anda suatu hari nanti apabila anda mengetahui peluang tentangnya, seperti saya awal-awal dulu.

Join kami ye.

Register di sini
Best Regards,
Nur Zahirah
No tel: 0139422527
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Shaklee Business Leader and Master Coordinator

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *