Assalamualaikum dan selamat pagi. Lamanya saya tak menulis kat sini kan. Hehe. 
Terima kasih kepada yang masih setia dengan saya. Terima kasih kerana menjadi customer dan teammate saya sejak saya berbisnes tahun 2011. 
Inilah gambar kami sekarang hehe. Masih awet muda? 😀

Kalian adalah anugerah terindah buat saya. Apakaba semua? Sihat ke?
Saya masih sangat aktif berbisnes Shaklee. Uols boleh hubungi saya bila bila masa saja untuk comsultation. Saya cuba balas secepat mungkin. 
Fokus saya dalam membantu ibu ibu dapat berat yang ideal, ibu menyusu banyak susu badan, serta anak anak biar jadi kuat imun dan bijak melalui produk Shaklee 😀. Ni in terms of products lah. Peluang bisnes nanti next post heehe. 
Safe products sebab saya dan keluarga guna jugak. Keje gile kalau kami guna yang tak elok dan efek buah pingggang kan. 
Sape tak sayang anak, suami, mak ayah kan? Diri sendiri pon sayang jugak. 
Jadi mustahil saya akan makan produk yang harmful bagi saya, sebab adalah otak sains. Everything must have proven result, bukan sembang kosong. 
Sebab vitamins bukan macam baju. Baju ni kita pakai yang 10 tahun lepas pun tak de beza kalau baju tu takde koyak dan dijaga elok. 
Tapi vitamins ni nak masuk badan tau. The right and trusted brand is sooo important. 
Sebab tu saya pilih Shaklee. Pilihan rakyat Malaysia, malahan pilihan dunia 😀. 
Shaklee is global business and global products since 1915, until now. And Shaklee ni keluarkan vitamins dan rangkaian home care serta skincare jenama sendiri, bukan orang punya. 
Shaklee tak jual produk orang lain. Shaklee just fokus jual produk sendiri sejak dulu, sampai sekarang, dan insyaAllah sampai bila bila. Shaklee bukan kedai runcit. Shaklee fokus dalam bisnesnya untuk nutrition dan berikan yang terbaik untuk consumernya. 
Itu Shaklee difference berbanding jenama lain. Change the brand, u change your life actually. 😀
Jom, change to Shaklee brand ❤️.
Anything roger below 😀
 https://linktr.ee/nurzahirahshaklee
Jemput follow saya ye, untuk kita still connected.
FB: Nur Zahirah
IG: nurzahirahbeauty
Tiktok: nurzahirah503

Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee? Anda boleh hubungi saya untuk dapatkan special price, konsultasi percuma, after sales service secara berterusan, dapat join group tertutup kami untuk perkongsian tentang masalah kesihatan dan maklumat berkenaan produk Shaklee.

Dan yang pastinya…anda boleh mendapatkan vitamin Shaklee dengan budget yang anda ada! Saya akan recommend kan vitamin yang sesuai dengan budget anda dan terangkan kenapa anda perlukan vitamin2 tersebut.
Boleh hubungi saya di www.wasap.my/60139422527 untuk sebarang pertanyaan:) 
 * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *