Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Ok, hari ni saya nak kongsikan promosi hebat yang Shaklee buat khas untuk semua. Iaitu pembelian 2 botol Vivix boleh dapat sebotol Vitamin C for free. Begitu juga dengan set best seller Shaklee dapat percuma zink sebotol. 

Ok, mari saya kongsikan. 
Promosi Shaklee untuk November 2020: Viva Vivix Set
Best kan? Wow! Banyaknya dapat cash rebate

Maksud di sini, apabila buat belian 2 botol Vivix, awak akan dapat sebotol Vitamin C dengan percuma. Cash rebate pun boleh dapat jugak. Sebagai contoh ambil Vivix 6 botol, boleh dapat cash rebate bernilai RM250.80, juga boleh dapatkan Vitamin C sebanyak 3 botol secara percuma yang berharga RM291. Berapa banyak dah jimat? RM541.80 kan. 
Setiap Vivix ni harganya RM380 setiap botol berbanding harga jual RM475.  Jadi keseluruhan hanya RM2280. Tapi Shaklee bank in RM541.80 semula ke akaun bank awak. Jadi sebenarnya hanya RM1738.20 saja. Jimat sungguh ni. 
Kalau ambik lebih, lebih la dapat cash rebate. Dan tak semestinya semua tu kena bayar guna duit sendiri. Kita tolong collect order dengan orang sekeliling pun dikira sebagai bonus kita tau. Contohla awak collect order 28 botol yang mana setiap dari mereka tu ambil 2 botol Vivix kan. Jadi setiap dari mereka dapat cash rebate RM38, tapi awak dapat cash rebate berapa? 
Total RM1702.40 tanpa awak keluarkan modal sendiri. Best kan? Jadi tukang collect collect order je, tapi dapat duit beribu ribu. Masyuk kan :). Kalau collect order lebih lagi, tentu dapat lebih lagi la. Mudah kan :). Bahan semua saya sediakan. Awak hanya hubungi saya di www.wasap.my/60139422527/sayanakbuatduit1702. Saya akan bantu insyaAllah. Asalkan memang awak serius nak dapatkannya.
Ok, ada satu lagi set yang Shaklee sedang berikan offer bulan November ini, iaitu set best seller. Set ni memang saya selalu ambik dan memang ia best seller pun. Orang yang mula mula cuba Shaklee memang akan ambik set best seller ni atau antaranya la. 
Set best seller Shaklee

Sesuai untuk pelbagai jenis manfaat

Haa ini dia. Best kan. Boleh dapat zink dengan percuma tau. Dan ia sesuai untuk macam macam jenis set. Jadi memang untung ambik set best seller ni sekali dengan Viva set Vivix. Macam set Viva Vivix set pun, boleh collect order dan dapatkan cash rebate yang banyak. 
Apa apa pun boleh wasap ke sini untuk saya bantu ye. Enjoy sambil sambil collect order, sambil buat duit. Tak perlu keluarkan modal sendiri pun boleh. Wasap www.wasap.my/60139422527/bantusayabuatduitcepat
Salam sayang,
Kak Ira
013-9422527

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *