Cantik jelita cun melecun adalah idaman setiap wanita. Tiada yang inginkan nampak buruk dan comot di mata orang lain, apatah lagi di mata diri sendiri. Dan apatahlagi di mata insan tersayang.

Ramai tau yang ada masalah wajah kusam, muka berjerawat, berjeragat, kedut sebelum tiba masanya, serta berwajah kering. 
Dan..apabila perkara ini berlaku pada diri sendiri..secara tidak langsung akan memberi kesan negatif kepada jiwa atau perasaan sendiri. Perasaan rasa kurang yakin, rasa malu, rasa diri tidak bernilai akan menerjah hati. Kan? Mesti hidup kurang seronok kalau ini berlaku. Dan ada juga..yang boleh memberi kesan kepada rumahtangga. Nampak kan ia boleh menjadi sesuatu yang serius kerana manusia yang memang secara fitrahnya mahukan yang cantik-cantik. Jadi, penampilan diri memang “terpaksa” dijaga demi rasa bahagianya hidup.
Adakah seronok kalau kita pon tidak suka tengok wajah sendiri? Maaf, ia sudah pasti sesuatu yang menyeksakan, betol?
Jadi kita mesti menjaga pemakanan kita sebaiknya. Kulit perlukan penjagaan yang elok. Tidak perlu untuk 24jam menjaganya. Cukup untuk sekali atau 2kali sehari sahaja. Penjagaan dalaman lebih penting berbanding penjagaan luaran. Dan yang paling sempurna, penjagaan dalaman dan luaran perlu berjalan seiring untuk mendapatkan hasil yang lebih puas hati.
Makanan apa yang sesuai untuk kulit yang sihat? Ia perlu mengandungi vitamin c, vitamin A, beta carotene.. Macam banyak je kan..hehee..kalau kurang suka makan banyak-banyak makanan untuk berkulit cantik dan gebu serta awet muda.. Boleh mencuba untuk konsisten bersama satu suplimen kecantikan yang “unik dan ajaib”..iaitu vivix.

Cuba tengok manfaat vivix. Ia bukan setakat untuk awet muda atau anti penuaan serta untuk kecantikan..malah lebih dari itu. 
Vivix ini boleh diminum..juga boleh disapu..bau vivix? Macam anggur gitu..sebab salah satu kandungan vivix adalah anggur muscadine. Anggur yang istimewa!
Saya gunakan vivix. Walau saya menyusukan anak. Saya sukakan rasanya. Saya juga sukakan “sentuhan” vivix untuk kulit serta badan saya. Sihat dan cantik itu satu anugerah yang kita tidak boleh nafikan. Vivix menjaga kesihatan jantung yang kita tahu..kita hanya ada satu jantung buat selamanya sejak kecil. 
Itu pendapat saya. Anda bagaimana? Apa pula pandangan anda berkaitan kesihatan dan kecantikan?

Mereka adalah salah seorang daripada beribu-ribu pengguna vivix…

Anda ambil berat pasal kesihatan anda?
Inginkan suplimen untuk anda dan keluarga?
Dengan harga istimewa?
Juga ingin tahu berkaitan bisnes Shaklee?
Hubungi saya untuk membantu anda. 
Terima kasih kerana memberi peluang untuk anda dan keluarga anda menikmati hidup yang lebih baik dan sihat
Ira
0 thoughts on “Sihat dan cantik itu anugerah terhebat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *