Alhamdulillah..seronok dapat 
hadir Master Celebration sahabat2 saya iaitu Izzati dan Herny.
Saya banyak belajar dari mereka…terima kasih atas segala
ilmu yang dishare sama2. walau kita bukan dari susur galur yang sama..tapi kami
ni macam2 tips share. hehe. tak berkira. kerana kami tahu, what u give, u will
get back.
Terima kasih herny dan izzati atas gift tanda ingatan
ni:)..cek sukaa hehe
Alang2 turun Penang, kami 
jalan2 Bukit Bendera. Ramaii orang tau…seronok jugak…macam2
ada.hehe…jalan2 bersama anak2 kecil memang menduga kesabaran. kena banyak
sabarr sangatt:)
Pastu kami jalan2 ke interactive museum..wahh..posing
mauttt..hehe…seronok! sebab tak pernah pon jumpa musium gini tau. Tapi jangan
tak tauu..penang adaaa tauu
Last sekali..kami kuar makan malam dengan bapa sedara
kandung saya belah mak. kami ada sorang je pak sedara belah mak. sebab mak dua
beradik je. uncle tan han kuan bawak gi makan kat nasi kandar sekayu…
hotel pulak best…equotorial hote penang..kami rasa best
la..hehe..macam2 ada..taman dalam hotel ni pon ada..kolam ikan yang
besar2…dan yang paling best bagi budak2 ni adalah kolam renang. memang tak
sah kalau tak turun…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *