Suknit & Sharifah jadi MC hari ni…

Assalam…wahhh..seronok saya! Pada 1.12.23 yang
lepas..saya berkesempatan menghadiri majlis celebration kakak dan abang
saya dalam shaklee..seronokkk yang amat rasa…satu kelainan…hmm..rasa
inspired..rasa banjir pon ada…rasa syahdu pon iyerr…saya
seronokk…alhamdulillah atas ukhwah ini…rasa ia lebih manis..walau
saya jauh datang dari terengganu ke melaka…ia cukup berbaloi untuk
saya meraikan kejayaan pasangan ini..
Macam2 posing
gambar..master parade pon saya join..hehe..ada gambar saya dengan master
laila…aka mak saya…seronok junpa mak shaklee saya…juga nanny PM
cery dan kakak shaklee saya master zura..juga team anugerah terindah dan
juga gojes friends!;)

 Bergambar bersama “pengantin”

Happy for both of them! Tahniah kak gie&harryman…

 

 Posing dengan nanny Shaklee, mak shaklee, kakak shaklee dan cucu cicit shaklee…

 
 Bersama mak shaklee saya, master laila…

Saya dan famili masa master parade

saya bersama geng gojesss..piwett:)

Insyaallah majlis saya tak lama lagi…ia saat yang mendebarkan untuk ditunggu.hehe..cuak macam orang nak kawin pulak..haha
Yang paling best saya dari dari grup jutawan ni..adalah ukhuwah….kami bersama2 tika suka dan duka…seperti adik beradik;)
Sesiapa yang rasa wahhh..besttnyaa grup jutawan Shaklee ni…dan nak join jugak..boleh hubungi saya atau sesiapa saja yang dari grup jutawan yang pure ye..hehe..
Salam sayang
Master Ira

0139422527

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *