wallaaa….baru 6 jun..sempat lagi saya war2kan tentang promo apa di june13 ni kan…ia adalah.. ~ Meal Shake..
 

Anda
gusar anak susah utk makan.. terlalu memilih bila tiba masa makan..
berbaloi untuk anda mencuba memberikan Meal Shake dari Shaklee kepada
anak anda.. 





Apa itu MealShake?


Shaklee
Meal Shakes merupakan makanan segera yang rendah lemak dan
rendah-glycemic
. Rasanya juga enak serta boleh dibancuh dengan mana-mana
hidangan atau snek lain.Ia mengandungi 19 vitamin utama dan mineral
tambahan
dan jika dihidang seperti yang disarankan ia kaya dengan sumber
kalsium dan protein
yang amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk
membesar, kuat dan sihat. Pilihan protein soya terbaik anda




Ape kata Pn.nora setelah saya memberikan cadangan agar mencuba Meal Shake kepada anak beliau.. 




Alhamdulillah….dapat
juga sy membeli Meal Shake untuk anak2 sy. Mmg boleh tahan harga Meal
Shake ni, tapi demi perkembangan minda & IQ anak sy, sy sanggup
melabur untuk si manjaku agar dapat melihat mereka membesar dengan
baik. 
 


Tak
tentu arah hidup sy bl asyik risaukan masalah sembelit & kurang
selera makan Puteri & Putera kesayangan
sy tu. Anak sulung (kak
Yong) sy ni mmg susah betul nak bagi makan. Mesti lari atau keluarkan
balik makanan jika sy pakse makan. Dah macam2 ikhtiar sy cuba sjk kak
yong de mslh sembelit & kurang selera makan ni. Sangat2 kesian tgk
setiap kali kak yong ni nak buang air besar. Kadang2 sampai berdarah.
Aduh hati ibu mana yang sanggup tgk anak dlm kesakitan camtu. Sy dh bwk
jumpa pakar, tp still camtu. Hurmmm buntu…smlm sy mintak lah advice
rakan Shaklee sy tentang mslh sembelit anak sy. Dia suggest try Meal
Shake, hopefully ikhtiar sy ni menampakkan perubahan yg positif.


Si
adik pn ada masalah juga. Masalah kurang selera makan. Letih betul nak
pujuk setiap kali bagi makan kt adik. Kadang2 dh mcm main kejar2 kami kt
rumah. hehehe…aduhhh…sabo je lah..
 


Semalam
balik kerja terus gi Shaklee dekat subang beli Meal Shake ni. Masa
mula2 nak beli takut sgt sb bdk berdua ni dh pandai rase. Takut sgt
mereka x dapat terima rase lain dlm susu mereka
…memamg cuak betul
malam td. hehehe..tp alhamdulillah…masing2 abes minum susu yg ibu
campur Male shake tu.
.hehehe…& terus lena sampai ke subuh…

Harap2 ini permulaan yang baik…InsyaAllah (^_^)



gambar anak Pn.Nora yang sukakan Meal Shake..



Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :

Email : zahirahhafizan@gmail.com
SMS/ WhatsApp :  0139422527    
Facebook Page: Sihat Bersama ZH.Com
 

Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee? Anda boleh hubungi saya untuk dapatkan special price, konsultasi percuma, after sales service secara berterusan, dapat join group tertutup kami untuk perkongsian tentang masalah kesihatan dan maklumat berkenaan produk Shaklee…dan yang pastinya…anda boleh mendapatkan vitamin Shaklee dengan budget yang anda ada! Saya akan recommend kan vitamin yang sesuai dengan budget anda dan terangkan kenapa anda perlukan vitamin2 tersebut… 

 * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

credit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *