Salam sejahtera, 
Tak lewat lagi saya nak annouce yang promo Mei 13 ni adalah VIVIX! Tinggal 5 hari je lagi promo vivix BUY 6 FREE 1 ni…
Secara ringkasnya, senarnya Vivix ini :


Memperbaiki DNA.
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat
radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat.
Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan
melambatkan proses tersebut.


Memperbaiki tenaga sel.
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh
kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu
menguatkan sel tubuh.


Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

Lagi entry menarik & perkongsian testimoni Vivix :

Bagaimana
dengan anda? Nak cuba Shaklee? Anda boleh hubungi saya untuk dapatkan
special price, konsultasi percuma, after sales service secara
berterusan, dapat join group tertutup kami untuk perkongsian tentang
masalah kesihatan dan maklumat berkenaan produk Shaklee…dan yang
pastinya…anda boleh mendapatkan vitamin Shaklee dengan budget yang
anda ada! Saya akan recommend kan vitamin yang sesuai dengan budget anda
dan terangkan kenapa anda perlukan vitamin2 tersebut…

Jom dapatkannya sekarang, boleh hubungi saya :


Email :zahirahhafizan@gmail.com
Page: Sihat Bersama ZH.Com
Call/Whatsapp : 013-9422527
 


  * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

credit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *