Hari
ini saya nak bercerita tentang vitamin untuk kesihatan sendi. Jangan
buat tak tahu Shaklee juga ada produk untuk penjagaan sendi ni iaitu
Advance Joint Health Tablet (AJHT). 




Vitamin ini dihasilkan daripada satu
formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat
berkesan, yang dapat menyokong pergerakan., kelenturan sendi dan fungsi
sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan
pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi
sendi. 



Shaklee
Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif
dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk
Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan
keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan
bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet
ialah formula sayur-sayuran 100%.



Antara kebaikan AJHT ni :

  • menyokong keselesaan sendi
  • membantu mengekalkan tulang rawan
  • memelihara tisu penyambung yang sihat




Jemput baca testimoni pengalaman Pn Alin…(sumber: blog mamafaiz)



…Saya
sering sakit bahu belikat apabila duduk lelama mengadap PC, pasti
terasa bahu belikat tegang dan tak selesa. Selain itu, sejak extend
breastfeeding Dzakirah, kaki sering didatangi en. biawak a.k.a simpul
biawak… hehe its happen bila guna kasut yg tak berapa nak tinggi
pun… Bunyi keriok-keriok sering juga berkumandang tatkala bila nak
duduk antara 2 sujud… Normally ni semua anggapan pengambilan kalsium
yang tak cukup…Tapi sedar tak anda, ia bukan sekadar tak cukup
kalsium… itu tandanya anda mengalami sakit sendi yg “mild”…
puncanya?? Tahukah anda kekerapan melakukan aktiviti seperti
kedudukan poster yg tak betul yg terlalu lama, sering dukung anak,
tidur yang salah posisi dan juga sering mengangkat benda-benda berat,
boleh mengundang sakit 
bila kekerapan aktiviti-aktiviti ni secara longterm… maka terjadi ler sakit sendi lutut,sakit sendi tangan,sakit sendi kaki,sakit sendi bahu,sakit sendi siku..Alhamdulillah
selepas 5 hari mengambil Advance Joint Health Tablet (2 biji) +
ostematrix (4 biji) sebelum tidur… dah tak ada bunyi keriok-keriok
pada lutut. Rasa licin saja sendi-sendi terutama bila bangun dari duduk
antara 2 sujud, 
naik tangga mahupun duduk lelama depan PC. Kalau
tak, memang terasa.Alhamdulillah, dengan izin Allah jua. Saya suka !!
kini saya hadiahkan juga kepada mak & ayah saya, nenek-nenek
saya……..




Okey..
itu dia testimoni Puan Alin. malah Shaklee juga claim yang pengguna dah
bole rasa kesan seawal 5 hari selepas mengambil Joint tablet.. so
berbaloi beli.. belikan samada utk diri sendiri atau utk parents yg
sering mengadu sakit2 sendi…

Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee? Anda boleh hubungi saya untuk dapatkan special price, konsultasi percuma, after sales service secara berterusan, dapat join group tertutup kami untuk perkongsian tentang masalah kesihatan dan maklumat berkenaan produk Shaklee…dan yang pastinya…anda boleh mendapatkan vitamin Shaklee dengan budget yang anda ada! Saya akan recommend kan vitamin yang sesuai dengan budget anda dan terangkan kenapa anda perlukan vitamin2 tersebut… 

Boleh hubungi saya di zahirahhafizan@gmail.com atau sms/whatsupp 0139422527 untuk sebarang pertanyaan:)

 * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

credit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *