Susu ibu adalah susu yang terbaik untuk
anak..memang semua orang tahu..memang semua orang sokong..sebab susu ibu
adalah ciptaan Allah…for sure ia jauh lebih hebat dari susu2
lain..tapi nak ke kita sebagai ibu..dapat susukan anak selama 2 tahun
cukup tpi pada masa yang sama…gigi kita 5 batang tertanggal sebab
kekurangan kalsium, sakit pinggang,belakang,sendi2 sebab tak cukup
nutrien pada badan, pastu…badan lemah
lonyai je sebab tenaga kurang..nak layan anak2 lepas balik kerja pon tak
sempat sebab badan penat sgt..suami pulak tak puas hati sebab tengok
wife tak terurus dengan muka monyok je sepanjang masa..suami tengok pon
hati makin tak tenang…

so? apa solution kita sebagai isteri
dan ibu? kalau anda cukup makan dengan segala nutrien yang cukup lengkap
xpe kalau tak nak amik suplimen..anda boleh amik menu makanan dengan
pelbagai jenis buah setiap hari…boleh cukupkan amik kalsium 1000mg
setiap hari..makanan masak sendiri takde beli2…zat sume tak luak dari
masakan..sayur tanam sendiri..so boleh kalau tak amik suplimen…sebab
anda dah fullfill kriteria tu kan..

tapi kalau anda nak makan
pon terkejar2…balik umh xsempat dah nak masak2..g tapau je makanan kat
kedai..haa..yang ni kena amik suplimen..untuk diri sendiri juga….saya
jatuh kategori ni..sebab keadaan sekarang memang tak izinkan saya untuk
tak amik suplimen untuk diri jadi sihat dan suami pandang pon sejuk je
hati…dapat susukan anak sepenuhnya as BONUS untuk saya..

so,
para isteri dan ibu? nak tau apa suplimen shaklee untuk anda? 

Ia adalah…vitalea, b compleks, vitamin c, ostematrix, ESP dan Alfalfa…serius saya cakap..bagi saya..personally…ia sangat2 membantu….saya sangat sukakannya! Memang wajib bagi saya untuk dapatkan suplimen shaklee setiap hari… 


Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee? 

Boleh hubungi saya di zahirahhafizan@gmail.com atau sms/whatsupp 0139422527 untuk sebarang pertanyaan:)

 * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *