Okey…direct to the point.. mari kita baca pengalaman Pn Dilla…diambil dari sini
_____________________________________________________________
1) Semenjak mama mengamalkan alfalfa, masalah
keputihan mmg kurang. Ini kerana..terus terang mama cerita..baba
sangat2 memuji selepas mama mengamalkannya. Hubungan kami juga menjadi
lebih mesra.

Bila baba dah puji, mama seronoklah..heheeee. Mama terasa diri mama
begitu bersih, lagi satu nak solat pun senang..tidak perlu risau!

2)
Mama mengalami masalah sembelit dari sekolah lagi. Mama masih ingat,
arwah opah Qaireen selalu cakap macam ni kalau mama dalam toilet “Dilla
ko ni berak tahi batu ke?” tapi itulah kenyataannya. Bayangkan senjak
dari dulu mama “terseksa” setiap kali nak membuang. Kadang2 tu sampai
berdarah! Seminggu tak lebih dari 3 kali membuang.
Tapi sekarang Alahmdulillah seminggu 4 ke 6 kali membuang, dan yang paling penting tiada lagi darah yang keluar.

3)
Mama juga salah seorang yang mempunyai penyakit eczema. Mama mmg tidak
boleh duduk di tempat2 yang kotor, ada rumput, berhabuk, berpasir dan
banyak lagi. Malah cadar tilam mama pun, mama akan ganti setiap minggu.
Tapi sekarang, Alhamdulillah..seronok sangat bila mama join SGM, sebab
waktu SGM kami duduk di tikar yang dibentang atas rumput.
Masalah bintik2 dan gatal2 mmg tiada.
________________________________________________________

Alhamdulillah…Alfalfa Complex telah membantu Dilla dalam masalah2 di atas.. 
 





Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee? Boleh hubungi saya di zahirahhafizan@gmail.com atau sms/whatsupp 0139422527 untuk sebarang pertanyaan:) 

 * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *