saya jalan2 ke blog lia….kawan seshaklee saya…hehe…ni saya share info dr blog lia k..thanks lia untuk info ni dear..
orait … kesinambungan
daripada PETUA yang saya kongsikan semalam, ini dia saya share satu testimoni
seorang pengguna Alfalfa. Beliau awalnya merancang untuk hamil, was-was nak amik
Alfalfa ke tidak, tapi akhirnya ambik jugak setelah mengetahui khasiat dan
kepentingan Alfalfa ni. Dan beliau sharekan berita gembira bila tak sampai
sebulan mengamalkan Alfalfa, akhirnya rezeki ALLAH berikan..

Alfalfa dapat membantu tubuh
badan kita meredakan masalah keputihan,
ia juga membantu para wanita mengatasi masalah sakit ketika bersama..haa.. ni
yang nak cite in-detail kena PM saya.. Blog ni public kang terkeluar lak yang
censored2 ni.. mak aihh.. lagi haruuu.. Selain itu, gabungan Alfalfa dan Vitamin
E
amat sesuai untuk wanita dan lelaki untuk intimacy..


So, para wanita sekalian, ada
masalah berkaitan keintiman boleh PM saya atau emel saya sebab nak cite kat sini
tak berapa sesuaiiii… sebab ni private life kan? So, better kita emel2 or PM
ni.. pastinya konsultasi percuma diberikan kepada anda EXCLUSIVELY untuk anda
yang membeli dengan saya… ;-))


Lots of
Love..



Ira

Shaklee Independent Distributor [ID No :
846816

Mobile: 013-9422527



* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *