Salam semua….

Dah lama rasanya saya tak buat entri pasal Set Kurus SHAKLEE kan…

Set Kurus SHAKLEE terdiri dari 3 perkara :-

1) Detoks – Alfalfa/Herb Lax
2) Pecahkan Lemak – Lecithin
3) Bina otot & Tingkatkan Metabolisme – Cinch dan ESP

Gambar Set Kurus SHAKLEE seperti di bawah :-

HERB LAX + CINCH (CAFE LATTE) + LECITHIN



ALFALFA + CINCH (CHOCOLATE) + LECITHIN


Bagaimana Set Kurus SHAKLEE membantu TURUNKAN BERAT BADAN ?

HERB-LAX
~ Membantu proses
detoksifikasi
~ Mengeluarkan toksin yang
terkumpul akibat lebihan makanan dan pengambilan alkohol, membantu pencernaan
dan berkesan untuk masalah sembelit dan kembung perut atau usus.


ALFALFA
~ Membersihkan usus, darah dan hati
~ Membantu proses detoksifikasi

LECITHIN
~ Untuk proses metabolisma, kolesterol, triglycerides dan lemak darah (blood
lipids).

~ Memecah serta mencairkan lemak terutama kolestrol.
~ Menurunkan
total serum cholesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL).

~ Membantu
kawal paras triglycerides.

~ Membantu memecahkan lemak badan dan mengurangkan
lemak yang tersendat di pembuluhan-pembuluhan darah.

~ Mengurangkan kesan
buruk yang wujud dari masalah kolesterol.


CINCH SHAKE
~ minuman yang sungguh lazat dan
berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan
menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di
samping mengurangkan berat badan.

~ diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi
signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat
badan.

~ leusina dalam Cinch™ Shake membantu
anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda.



Setiap
kali anda menikmati Cinch™ Shake, anda akan memperolehi 24 gram protein dan ini
adalah penting.
 
Mengapa?
Ini kerana protein digunakan untuk membina otot yang boleh
meningkatkan metabolisma anda dan membakar kalori
. Makanan yang
kaya dengan protein juga dapat menahan kelaparan, ini boleh membantu
mengurangkan pengambilan makanan ringan di antara waktu makan. 
 
 
Set Kurus SHAKLEE BERKESAN
 
Yer…Set Kurus SHAKLEE berkesan kerana ramai yang telah mencuba dan berjaya turunkan berat badan.
 
Jom, saya kongsikan testimonial mereka yang telah KURUS dengan SET KURUS SHAKLEE
 
 
# Testimoni 1
 
Serious
nampak macam Mama Vogue kan? Nampak macam anak dara pulak Ainul
Fadzilah bila dah kurus tu. Seolah-olah macam tengah dukung anak buah
ajer ;-))
 
 
 
 
# Testimoni 2
Keciknya Ismi lepas kurus tu kan.
 
 
 
Macam mana
mereka dengan mudah dapat turunkan berat badan? Kerana konsep SET KURUS
SHAKLEE iaitu Detoks, Pecah Lemak & Bina Otot dan Tingkatkan
Metabolisme.
 
Berapa HARGA SET KURUS SHAKLEE
 
Tak mahal, murah sahaja kalau nak
dibandingkan dengan Set Kurus jenama lain di luar sana. Pernah ada
customer bagi remark Ibarat Langit dengan Bumi kalau nak dibandingkan
harga Set Kurus Shaklee dengan Set Kurus Jenama XXX.
 
Berita Baik SET KURUS SHAKLEE
 
Harga Set Kurus SHAKLEE tengah SALE sebab November ini adalah bulan ALFALFA SALE.
 
Apa lagi, jangan lepaskan peluang ini
untuk kurus dengan cara mudah : Detoks, Pecah Lemak & Bina Otot dan
Tingkatkan Metabolisme.
 
 
Hubungi saya untuk
pesanan,


Yati Omar
SMS/Whatsapp :
019-6671210
E-mail :
heriaty.omar@gmail.com

BBM PIN :
29F698A6
 
* COD bagi Kota Warisan,
Cyberjaya, Putrajaya, Dengkil, KLIA, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan
sekitar.

Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee? Anda boleh hubungi saya untuk dapatkan special price, konsultasi percuma, after sales service secara berterusan, dapat join group tertutup kami untuk perkongsian tentang masalah kesihatan dan maklumat berkenaan produk Shaklee…dan yang pastinya…anda boleh mendapatkan vitamin Shaklee dengan budget yang anda ada! Saya akan recommend kan vitamin yang sesuai dengan budget anda dan terangkan kenapa anda perlukan vitamin2 tersebut…

Boleh hubungi saya di zahirahhafizan@gmail.com atau sms/whatsupp 0139422527 untuk sebarang pertanyaan:)

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *