Salam sejahtera buat semua pembaca blog saya…hari ni saya
nak share tentang herblax..saya jarang share pasal herblax..tapi hari ni saya
nak share tentangnya..semoga ia memberi manfaat kepada kita semua..Apakah
ramuan utama dalam herblax ni? Sape tahu angkat tangan..hehe…Meh kita kaji apa
itu herblax ye…ramai lagi orang yang tak tahu ni…
Ramuan asas Herblax ini terdiri daripada kombinasi sains
perubatan tradisi dan teknologi barat. Ia mengandungi 9 herba semulajadi iaitu
alfalfa leaves, senna leaves, anise seed, blue malva flower, buckhorn bark,
licorice root, rhubarb root, fennel seed dan culver’s root. Sifatnya yang
menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut terbukti kesesuaiannya secara
klinikal untuk digunakan oleh tubuh kita untuk jangka masa panjang.
Uwaaahhhh….hebat2 kandungan ramuan dalam herblax ni…so apa
ye manfaat utamanya? Ha, jom kita cari gali lagi ye…
Manfaat utama Herblax ni ialah:
1.      
Pembersihan najis yan tersekat. (Ni sape2 yang
ada masalah sembelit memang boleh amik herblax ni..flow die fluent je…takde
jem2 dah..hehe)
2.      
Merangsang usus untuk percepatkan proses
pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam
tubuh kita..(bila amik Herblax ni..tak yah dah gi jumpa doctor untuk masukkan
ubat ikut bontot bagi senang berakJ)
3.      
Membantu masalah sembelit (obviously!)
4.      
Tindakan pembersihannya yang lembut boleh
mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement)
dan secara langsungnya membantu masalah sembelit
5.      
Mengempiskan perut (ni I like~)
6.      
Ia membantu dalam mengurangkan atau member kepejalan
pada perut. Sesuai diambil seperti biasa atau dicampurkan dalam air panas,
sebagai minuman teh herba.
Ha….tu dia…penting jugak Herblax ni…biasanya saya akan
berikan herblax ni dulu untuk diambil bagi mencuci perut sebelum customer saya
ambil suplimen untuk pengurusan berat badan..yelah…kena cuci dulu perut..baru
senang vitamin nak meresap dalam darah….so bagi kesan yang optimum kepada
pengguna..
Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee?
Boleh hubungi saya di zahirahhafizan@gmail.com atau sms/whatsupp 0139422527 untuk sebarang pertanyaan:) 
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *