Pagi ni saya nak share tentang Falsafah Shaklee serba sedikit dulu..nanti saya terangkan dengan lebih jelas setiap bahagian di bawa sana. Baca dan fahami sikit2 lebih baik dari baca sekaligus yang panjang lebar tanpa faham kan:)

Selama lebih 50 tahun, beberapa generasi keluarga telah mengharapkan kami untuk melakukan apa yang tiada syrikat lain boleh lakukan seperti Shaklee-membuat produk yang semulajadi selamat DAN terbukti berkesan.

Misi kami di Shaklee adalah untuk menyediakan kehidupan yang lebih sihat untuk semua orang dan kehidupan yang lebih baik untuk sesiapa sahaja. Kami melakukannya dengan membuat produk semulajadi yang begitu luar biasa, anda hanya perlu untuk memberitahu kawan-kawan anda. Setiap produk yang masuk ke dalam setiap botol Shaklee direka untuk meningkatkan kesihatan, bekerja tanpa kompromi, dan menjadi mesra alam di planet ini.

Apabila anda memilih Shaklee, anda akan tahu 3 perkara adalah benar. Ia adalah sentiasa selamat, sentiasa berkesan dan sentiasa mesra alam.

Kenapa kami katakan begitu? Apa huraiannya?

1) Sentiasa Selamat
– Lebih 83000 UJIAN QC setahun
– Menjalankan lebih 350 ujian ke atas bahan-bahan botani yang baru
– Jaminan kesucian
– 100% kepuasa dijamin

2) Sentiasa berkesan
– USD 300 juta dilaburkan dalam R&D
– 100 diterbitkan kajian klinikal
– 55 paten
-54 pingat emas Olimpik yang dimenangi oleh atlet yang menguna produk Shaklee
– Landmark Study

3) Sentiasa mesra alam
– Tiada perasa tiruan
– Tiada pemanis tiruan
-Tiada ujian haiwan
-Tiada bahan kimia
– Pembungkusan adalah bebas bisphenol-A, phthalates dan dakwat toksik
-Pembungkusan Menggunakan bahan dikitar semula

Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee? Boleh hubungi saya di zahirahhafizan@gmail.com atau sms/whatsupp 0139422527 untuk sebarang pertanyaan:)

 * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *