Assalamualaikum kepada semua pengunjung blog zahirahhafizan.blogspot.com. Terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca info-info kesihatan dan kecantikan di blog ini. Saya ingin kongsikan kebaikan Produk Shaklee, kerana saya adalah pengguna seperti anda.

Untuk pengetahuan anda, saya adalah pengedar sah Shaklee di Miri dan Brunei (untuk pick up di Miri),  tetapi tidak terhad disini sahaja, kerana hampir 90% customer saya adalah mereka dari alam maya seluruh Malaysia.  Penghantaran barang2 adalah melalui GDex/Poslaju/Citylink ke seluruh malaysia.. Dijamin sampai esok, jika order sebelum pukul 2 petang**!!!

Saya adalah ibu kepada 2 orang anak, Hafiz Aiman (2tahun setengah) dan Hafizah Syamimi (1 tahun 2 bulan)  dan saya adalah pengguna Produk Shaklee terutamanya Set Breastfeeding. Saya menyusukan kedua2 anak saya sehingga KINI! Saya sudah merasai kebaikan dan keberkesanan produk ini dan ingin berkongsinya bersama anda. Bagi saya kesihatan dan kecantikan adalah hak dan anugerah terindah bagi setiap insan. Anda berhak mendapat vitamin yang lebih baik, semulajadi, diyakini, dan halal dengan Shaklee. Pilihan di tangan anda!!


Maka, apa tunggu lagi? hubungi saya sekarang untuk membuat pesanan dan konsultasi percuma…
sms 0139422527 atau Facebook: Nur Zahirah atau Email: zahirahhafizan@gmail.com

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *