dipetik dari Majalah Aniqah *gbr ihsan dari vitaminsemulajadi.com:
shaklee vivix

Apakah sebenarnya Vivix ini?

Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.
Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.
Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

_________________________________________________________

Well.. kita tak boleh melarikan diri dari jadi tua..Tiada ubat atau krim yang boleh jadikan kita muda selama2nya.. KIta kena laluinya.. zaman baby, kanak2, remaja, dewasa dan seterusnya warga emas… betul tak.. cume proses penuaan tu boleh dilambatkan..dan kadar kedutan pada wajah boleh dikurang.. dan ini petua buat masker dari bahan2 natural utk kurangkan kedut… Anda cuma perlukan lobak merak,sebiji kuning telur dan sesudu tepung jagung. Caranya: Parut lobak merah dan satukan dgn sebiji kuning tekur. Kemudian masukkan tepung jagung, kacau sebati dan lumurkan ke kulit wajah. Biar sehingga kering kemudian bilas… InsyaAllah..
_____________________________________________________

Sila PM | sms – 0139422527| email -zahirahhafizan@gmail.com konsultasi percuma dan pesanan


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *