Berita baik buat semua kenalan cyber saya yang baru mahupun yang lama….kami menyediakan khidmat konsultasi secara tertutup untuk semua customer Euphoria Shaklee. Paling penting add saya di fb dan maklumkan anda mahu menyertai kumpulan ini. Paling utama, anda perlu menjadi customer kami terlebih dahulu.Jika anda belum didaftarkan namun telah menjadi pelanggan saya, sila add saya di fb iaitu Nur Zahirah dan nyatakan anda mahu didaftarkan dalam Shaklee GBS.

Apakah kelebihan menyertai Shaklee GBS?

1. Anda boleh mendapat perkhidmatan konsultasi tentang produk yang akan dipantau sebaiknya oleh ahli Euphoria.

2. Semua tawaran terkini boleh di dapati dalam kumpulan ini. Ada cabutan bertuah, aktiviti menarik dan harga yang khas untuk customer kami.

3. Kumpulan tertutup ini ditubuhkan untuk menghargai semua customer kami.

4. Anda akan mendapat info dan tips terkini. Ianya sangat ESKLUSIF untuk customer kami sahaja.

Jom sertai hari ini juga!

Jika anda tiada akaun di FB, jom daftar hari ini supaya anda tidak ketinggalan aktiviti kami pada bulan Jun ini!

Saya menyediakan pek mini kepada mereka yang mempunyai kekangan kewangan untuk membeli vitamin. Namun anda perlulah menghantar email kepada saya di zahirahhafizan@gmail.com dan boleh juga sms kepada saya di 013-9422527 untuk mendapatkannya.

Walaubagaimanapun  semua tawaran dan pek kecil ini hanya boleh di dapati secara esklusif dari saya dan jaringan saya iaitu Euphoria GBS. Ia TIDAK di tawarkan/ di jual / di sediakan oleh mana-mana cawangan Shaklee di Malaysia.  Sebarang penolakan dari Shaklee (M) tidak menjadi tanggungjawab kami. Harap Maklum. 

Boleh email kepada saya di zahirahhafizan@gmail.comatau sms kan kepada saya 013-9422527 untuk konsultasi percuma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *