Kak Nadiah adalah seorang yang bekerjaya…pernah ibu coretkan testimoni beliau dalam post mengenai menstrual. Beliau adalah salah seorang exclusively pumping mothers. Walaupun banyak kerja luar berbanding pejabat , ini tidak menjadikan beliau mengalah untuk terus mengepam demi si comel yang tersayang. Ini mesej terbaru yang ibu terima dari kak Nadiah yang ibu terima jam 9:31am:

Salam N, tak sabar akak nak bagitau…malam tadi before tido akak amik ESP mcm N bagitau tu…pukul 2pg tadi masa mengepam …subhanallah! terkejut akak…. 12 auns..tak pernah dapat banyak macam tu…pukul 6 pagi tadi pam lagi dapat 9 auns, still banyak dari biasa…dan memang anak akak cepat kenyang dan susu lebih pekat….so akak asingkan 3 auns untuk dia minum…so , 2 kali pam tu aja dah dapat buat 15 auns stok…dan yang menakjubkan AKAK BARU MINUM ESP 1 SUDU! Syukur boleh buat stok banyak-banyak untuk pose…really work it dan lebih manis lagi ia berlaku dalam menstrual…so akak notice ambil alfalfa 3 times, set trial pack tu dan ESP betul2 buat susu akak banyak dan berkualiti…nampaknya N akan regular customer la…hehehe…thanks N….

Boleh email kak Nadiah bagi mereka yang ingin bertanya lebih lanjut pengalaman beliau ini di nadeeyya_kk@yahoo.com.

Saya menyediakan pek mini kepada mereka yang mempunyai kekangan kewangan untuk membeli vitamin.

Namun anda perlulah menghantar email kepada saya di zahirahhafizan@gmail.com dan boleh juga sms kepada saya di 013-9422527 untuk mendapatkannya.

Walaubagaimanapun  semua tawaran dan pek kecil ini hanya boleh di dapati secara esklusif dari saya dan jaringan saya iaitu Euphoria GBS. Ia TIDAK di tawarkan/ di jual / di sediakan oleh mana-mana cawangan Shaklee di Malaysia.  Sebarang penolakan dari Shaklee (M) tidak menjadi tanggungjawab kami.
Harap Maklum. 

Boleh email kepada saya di zahirahhafizan@gmail.comatau sms kan kepada saya 013-9422527 untuk konsultasi percuma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *