Bismillah….
Kali ni saya nak kongsi dengan pembaca berkenaan stok susu yang dikumpul semasa pantang. Wah,sungguh menakjubkan. Kalau Ness boleh..kita pon mesti boleh jugak. Mungkin lebih hebat lagi. Mesti sentiasa berfikiran positif.


Credit


Wahhhhh… Masya Allah saya teruja! Pengalaman yang dikongsi dari seorang sahabat yang saya kenali thru kak N. Jom baca pengalaman beliau yang saya ambil dari blog kak N


Masih ingat entry ibu tentang testimoni customer dari Brunei? Baru-baru ni, beliau telah melahirkan putera keduanya….dan beliau sangat berusaha membuat stok susu anaknya supaya bila diperlukan susuibu stok dah tersedia ada….Dengan mengamalkan tips esklusif itu, alhamdulillah berkat kesungguhan beliau mengepam setiap 2-3 jam…hasilnya beliau berjaya kumpulkan 400 oz dalam masa 18 hari. MasyaALLAH!

Ini apa yang ditulis di fb beliau….

Ternyata, vitamin membantu beliau segar dalam usaha murninya menyediakan stok susu buat anaknya Thoriq.

Apa rahsia beliau?

Senang sahaja….amalkan pemakanan sihat, terus membuat sesi perahan yang konsisten selain kerap menyusukan anaknya serta bertawakal pada ALLAH.

Mom’s Marvellouse Milk.
Making More Milk.
Making Mummilicous Milk.Apa yang boleh dicadangkan untuk ibu menyusu? Ia adalah ESP, vitalea, vitamin C, alfalfa, b compleks, dan ostematrix.

 
Berminat? Boleh email kepada saya di zahirahhafizan@gmail.comatau sms kan kepada saya 013-9422527 untuk sebarang pertanyaan.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *