Alhamdulillah syukur atas apa jua rahmat dan nikmat dari yg Maha Kuasa….Sepanjang saya berbisnes di alam maya, saya bersyukur kerana bukan sahaja ditemukan dgn pembeli pelbagai lapisan umur rakyat Malaysia..tetapi sy juga berkenalan dgn warga Brunei yg berminat dan teruja dgn kesan dari suplemen Shaklee.
 

Bagi Warga Brunei yang ingin mendapatkan SHAKLEE DENGAN HARGA MALAYSIA (SABAH/SARAWAK), Anda boleh direct email ke zahirahhafizan@gmail.com atau sms / whatsApp ke 013-9422527 untuk pesanan/tempahan dan temujanji.

Meeting point untuk self pick-up adalah Sugar Bun, Emart (Pasaraya pertama yang auda jumpa selepas masuk ke Miri.)

Ni antara senarai harga for self pick up :Pek Mini set B : Rm80
Pek Mini set B add on ESP : RM224
Full Set Set B add on ESP : RM387


Payment method: Cash on delivery (RM shj)/ Bank Transfer/Kad Kreditaya

Pesanan melalui Courier Service juga ada disediakan. Namun, kos Courier Service dikira bergantung kepada berat barangan dan dibiayai oleh auda. Sila email/sms untuk maklumat lanjut.

Saya menyediakan pek mini kepada mereka yang mempunyai kekangan kewangan untuk membeli vitamin. Namun anda perlulah menghantar email kepada saya di zahirahhafizan@gmail.com dan boleh juga sms kepada saya di 013-9422527 untuk mendapatkannya.

Walaubagaimanapun  semua tawaran dan pek kecil ini hanya boleh di dapati secara esklusif dari saya dan jaringan saya iaitu Euphoria GBS. Ia TIDAK di tawarkan/ di jual / di sediakan oleh mana-mana cawangan Shaklee di Malaysia.  Sebarang penolakan dari Shaklee (M) tidak menjadi tanggungjawab kami. Harap Maklum.  Boleh email kepada saya di zahirahhafizan@gmail.com atau sms kan kepada saya 013-9422527 untuk konsultasi percuma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *