ni feedback terbaru si iffa tentang adiknya yang makan Meal Shake Shaklee…dah masuk 2 canister ..dipetik disini..jom baca..

consume “Shaklee Meal Shake”macam yang Iffa berikan pada adik bongsu Iffa, sedap memang sedap, beraroma vanilla. Dalam tak sedar, adik Iffa dah consume canister yang kedua..
“Kak Ipah, ape yang kak Ipah belikan Ijat hari tu? Boleh belikan lagi?”

“Dah habiske?”

“Dah laa”

Terkejut juga Iffa, adik Iffa memang tak pernah missed untuk minum Shaklee Meal Shake ini. Buat pengetahuan semua, kulit adik Iffa ini sangat sensitif. Semasa beliau menuntuk di MRSM Gemencheh, beberapa kali Bonda Iffa perlu mengambil beliau untuk mendapatkan rawatan sakit kulit beliau yang kronik. Kulit muka dan kulit di bahagian kaki seakan tumbuh macam jerawat yang banyak dan bernanah(Resdung Kulit kata doctor)…..Kini, Alhamdulillah kali terakhir Iffa jumpe beliau 2 minggu lepas, kulit muka Aizat bukan sahaja kering tetapi makin licin, kulit kaki pun sama Suka sangat! Harap Ijat akan teruskan consume Shaklee Meal Shake dan yang terbaru Iffa berikan Ijat Shakee Alfalfa Complex (untuk resdung dan alahannya) dan juga Shaklee SustainedReleased Vita-C untuk meningkatkan imuniti Ijat.
<!–[if !supportLineBreakNewLine]–>


Sekilas Fakta...kenapaMealShake berkesan utk kulit?..kerana ia mengandungi protin….PROTEIN..so….baca disini..
  • Protein berfungsi untuk membentuk sel baru bagi menggantikan sel mati atau sel yang telah rosak
  • Protein digunakan untuk membina tisu penghubung pada ligamen, tendon dan otot
  • Protein digunakan untuk mensistesiskan antibodi bagi mempertahankan badan daripada penyakit
  • Protein berfungsi untuk mensintesiskan hormon bagi koordinasi badan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *